Gebruder Weiss lanseaza serviciul direct de grupaj maritim Shanghai- Bucuresti via Constanta

 

De la 1 martie 2011, Gebrüder Weiss Romania lanseaza un nou serviciu direct de grupaj maritim din Shanghai, al treilea de acest fel, dupa Singapore si Shenzhen, venind astfel in sprijinul clientilor ce doresc un timp de tranzit mai rapid si un serviciu de calitate, se arata intr-un comunicat al companiei.

 

Prin acest serviciu direct se garanteaza plecari regulate, cu riscuri reduse la manipulare, containerul fiind incarcat si sigilat de biroul propriu din Shanghai si deconsolidat in Bucuresti, cu un timp de tranzit port – port de 26 zile, bazat pe un serviciu premium al liniilor maritime.

Deconsolidarea containerelor in Bucuresti simplifica procedurile vamale si reduce timpul alocat importului de marfa, portul Constanta fiind doar un punct de tranzit, unde biroul Gebrüder Weiss Agigea coordoneaza livrarea in termen de maxim 3 zile de la descarcarea vasului.

 

Gebrüder Weiss

Reteaua logistica Gebrüder Weiss, cu sediul principal in Lauterach, Vorarlberg (Austria), are la nivel mondial peste 4 500 de angajati si 137 de puncte de lucru. Gebrüder Weiss are locatii strategice reprezentate de birouri proprii in tari precum China, Hong Kong, Taiwan, India, USA. Birourile din China au fost infiintate din 1991, si in prezent sunt 16 locatii Gebrüder Weiss, in cele mai importante porturi si aeroporturi ale tarii.

Organizarea eficienta a activitatii, tehnica moderna utilizata cu profesionalism de catre un personal calificat, precum si tehnologia informationala si de comunicare avansata sunt factorii care au condus la ascensiunea rapida si permanenta a Gebrüder Weiss in Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.