Gebrüder Weiss România, creștere în an aniversar

2019 a reprezentat pentru Gebrüder Weiss România un an de consolidare a afacerii și a poziției pe piață, aceasta obținând rezultate pozitive pentru principalii săi indicatori. Rezultatele obținute confirmă poziția solidă pe piața de transport și logistică a companiei. 

În anul 2019, comparativ cu 2018, Gebrüder Weiss România a obținut o creștere de 7% a cifrei de afaceri, atingând valoarea de 66,8 milioane euro (2018: 62 milioane euro). Creșteri s-au înregistrat și în ceea ce privește numărul de transporturi efectuate (+22%) și numărul de angajați (+6%).

S-au realizat investiții în personal, dar și în infrastructura de transport pentru a susține ritmul de dezvoltare dorit. Astfel, în 2019 compania a implementat un proiect cu cofinanțare europeană, 50% din finanțare fiind obținută prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Prin acest proiect s-a oferit acces la o succesiune de programe de formare profesională continuă, în vederea îmbunătățirii nivelului de cunoștințe al angajaților Gebrüder Weiss, aceștia având totodată și oportunitatea de a se pregăti pentru un nivel profesional superior. Grupul țintă este format din 177 de angajați ce provin din toată țara, cu accent pe județele în care Gebrüder Weiss are filiale și puncte de lucru.

Prin deschiderea liniei directe de transport între filiala sa din București și cea din Istanbul, clienții companiei beneficiază de plecări regulate, bi-săptămânale din Turcia spre România și de un timp de tranzit de maxim 6 zile lucrătoare de la colectarea din Turcia până la destinația finală din România, incluzând formalitățile vamale și livrare la destinatar. Portofoliul de servicii oferite pe această rută este unul complet – transport internațional și domestic în regim de grupaj/LTL/FTL, depozitare, formalități vamale, și poate fi adaptat cu ușurință la specificul oricărei industrii. 

Cel mai recent serviciu adăugat în portofoliul companiei, Home Delivery, a înregistrat rezultate record la nivel de grup, dar și local. Doar în România, compania locală a onorat 58.000 de comenzi, iar pentru Austria și Europa de Est s-au efectuat 1,1 milioane de livrări. Serviciul a fost inaugurat în România la finalul anului 2018 și presupune livrarea la domiciliul clienților a comenzilor online pentru bunuri de tip cargo, cu greutate cuprinsă între 25 și 45 kg. 

Viorel Leca

2019 a fost un an cu încărcătură emoțională, fiind marcat de sărbătorirea a 25 de ani de prezență pe piața din România. La ceas aniversar, suntem cu atât mai mândri de implicarea și rezultatele obținute de echipa Gebrüder Weiss. Afacerea urmează un trend crescător de mulți ani, o confirmare a faptului că profesionalismul cu care ne deservim partenerii și soluțiile propuse aduc afacerii acestora plus-valoare“ a declarat Viorel Leca, director general Gebrüder Weiss România. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.