GEFCO, 10 ani în Slovenia

GEFCO a aniversat în 16 noiembrie 10 ani în Slovenia. De la inaugurarea sa din 2007, GEFCO a operat cu succes pe piața națională din această țară.

În colaborare cu clienţii și furnizorii săi, compania oferă servicii de cel mai înalt nivel în regiunea Adriatică. GEFCO a anunțat în acest an că unitățile sale din Slovenia și Croația își unesc forțele.

Sinergiile create de noua structură organizațională vor consolida abilitățile companiei în ceea ce privește furnizarea de soluții logistice globale, agile și inovatoare, concepute pentru a răspunde cerințelor mediului de afaceri modern.

Portofoliul de servicii GEFCO include de la servicii de bază de transport marfă – transport rutier, feroviar, aerian și maritim simplu – până la logistică pentru vehicule finite și soluții complexe multimodale din ușă în ușă cu transfer direct, servicii vamale și reprezentare fiscală, precum și servicii de ambalare cu materiale reutilizabile.

Expertiza acestora este în continuă dezvoltare pentru a răspunde nevoilor producătorilor moderni din regiune. Evoluția GEFCO în zona Adriatică a fost una pozitivă până la acest moment, compania dublându-și aproape veniturile din ultimii 5 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.