GEFCO, de 9 ani în Ucraina

GEFCO Ucraina a sărbătorit cea de-a noua aniversare și a introdus o nouă ofertă de servicii.

În 2008, GEFCO Ucraina s-a concentrat pe transportul de vehicule și piese de schimb ca activitate principală. Timp de aproape un deceniu, compania a reuşit nu numai să își menţină poziția de lider, ci și să extindă și să diversifice serviciile oferite, prin sprijinirea clienților, atragerea de noi clienți, intrarea pe noi pieţe și extinderea geografică a serviciilor de transport. 

Oksana Yakovleva, Director Executiv GEFCO Ucraina și Andrey Myagkov, Director Comercial, au anunțat rezultatele operaționale obținute pe parcursul celor nouă ani, reamintind creșterea continuă realizată de companie începând cu anul 2013.

Cei doi au oferit, de asemenea, o perspectivă asupra viitoarelor proiecte de afaceri, aceasta reprezentând, de asemenea, o ocazie pentru a prezenta noua ofertă de servicii pentru lanțul de aprovizionare, caracterizată prin 6 nivele de integrare logistică. 

Totodată, GEFCO Ucraina a fost recunoscută drept unul dintre cei mai responsabili angajatori din Ucraina în cadrul premiilor BUSINESS PRIZE, eveniment organizat pe data de 25 martie de către Business.ua, The Kyiv Post și grupul SIC.

GEFCO și alte opt companii au fost selectate dintre cei 68 de participanţi și distinse pentru angajamentul acestora în promovarea inovației, evaluării îmbunătăţirilor și abordării de noi tendinţe. Selecţia s-a bazat pe studii de caz de HR trimise de către candidații la posturi în cadrul acestor companii.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.