GEFCO a deschis o filială în Grecia

GEFCO a inaugurat oficial, la începutul acestei luni, filiala sa din Grecia, contribuind cu know-how-ul recunoscut în soluții de logistică globală, concepute pentru a susține producătorii industriali.

În calitate de companie cu o competență unică în gestionarea și optimizarea lanțurilor complexe de aprovizionare, ne bucurăm să contribuim la sprijinirea dezvoltării clienților noștri greci cu experiența noastră în logistica integrată, precum și cu abilitatea noastră de a atinge obiectivele pe termen scurt și lung în ceea ce privește performanța economică și nivelul de servicii și calitat,”, a afirmat Luc Nadal, Președintele Consiliului de Administrație al GEFCO Group.  

Explorând potențialul Greciei

Prin înființarea unei filiale în Grecia, țară cu potențial dinamic în regiune, GEFCO își consolidează amprenta în Europa de Sud-Est, regiune în care Grupul se bucură de o prezență istorică. Grecia oferă o amplasare ideală între Europa de Est și Balcani,  beneficiind de multe avantaje competitive care fac din această țară un loc perfect pentru un jucător major în logistică:

  • Grecia este națiunea care deține cele mai multe nave, controlând la ora actuală 18% din flota mondială.
  • Porturile din Piraeus și Salonic se numără printre porțile regionale de acces către Europa de Sud-Est și Europa Centrală.
  • Grecia lansează și participă la un număr mare de programe destinate renovării, extinderii și îmbunătățirii infrastructurii;
  • Producția industrială din Grecia prezintă o creștere constantă în ultimii ani, incluzând companii de top din industria alimentară și de prelucrare a tutunului și sectoare de producție din industria textilă, farmaceutică, chimică, minieră, petroliferă și de producție a metalelor.

GEFCO își propune să-și consolideze competitivitatea și prezența pe piața din Grecia și se așteaptă să își dubleze cifra de afaceri în 2017. De asemenea, intenționăm să transmitem companiilor locale experiența noastră în domeniul logisticii, dobândită de-a lungul mai multor decenii, contribuind astfel la creșterea și dezvoltarea țării”, a spus Fabien Gauchet, Director General al GEFCO Grecia.

Experiența unică GEFCO în serviciul clienților din regiune

Cu o experienţă de 68 de ani, grupul GEFCO a acumulat o vastă expertiză în gestionarea lanțurilor complexe de aprovizionare ale clienților săi. Având originile în logistica pentru industria auto – una dintre cele mai solicitante industrii din punct de vedere logistic – GEFCO aplică experiența sa și își dezvoltă în mod constant konw-how-ul pentru a-și deservi clienţii din diferite sectoare industriale: auto, industrie, energie, electronice, mărfuri de consum larg, farmaceutice și agricultură.

Experiența Grupului GEFCO variază de la servicii de transport marfă – operațiuni rutiere, feroviare, aeriene, maritime și multimodale – transporturi rutiere, feroviare, maritime sau aeriene – la soluții complexe multimodale din ușă-în-ușă cu soluții de depozitare, reprezentări vamale și fiscale și implicarea serviciilor de ambalaje reutilizabile. Această  expertiză cumulativă a echipei GEFCO permite Grupului să organizeze servicii intercontinentale din ușă-în-ușă pentru clienţii săi. Cu sprijinul echipelor sale de inginerie, Grupul GEFCO evaluează constant fluxurile și soluțiile logistice existente ale clienților săi pentru a găsi oportunități de optimizare și pentru a se dezvolta astfel împreună cu clienţii săi.

GEFCO Grecia oferă întreaga gamă de servicii a Grupului GEFCO. Filiala operează deja soluții rutiere internaționale pentru diverși clienți și va dezvolta și soluții noi, cum ar fi transportul la temperatură controlată, pentru sectoarele alimentar și farmaceutic, bine reprezentate în Grecia.

GRUPUL GEFCO

GEFCO se oferă să proiecteze și să implementeze scheme logistice alături de producători, o sursă de valoare adăugată care consolidează competitivitatea acestora. Performanța pe care GEFCO o oferă clienților se bazează pe experiența dobândită în mai bine de 65 de ani, în special în industria automobilelor, unul dintre cele mai complexe și solicitante sectoare. Prezentă în 150 de țări, GEFCO se află în topul celor 10 Grupuri europene. A obținut o cifră de afaceri de 4,2 miliarde de euro în 2016 și are 12.000 de angajați. Cu peste 300 de afaceri peste tot în lume, GEFCO își dezvoltă activitatea pe cinci continente.  

Website: www.gefco.net  

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.