GEFCO devine partener acreditat al Russian Export Center

Parteneriatul dintre GEFCO și REC, inițiat în 2016, oferă soluții logistice globale exportatorilor din Rusia și celor internaționali.

Acest parteneriat strategic are scopul de a crește capacitățile de export ale Rusiei în sectorul automobilistic și alte sectoare industriale strategice.

În ianuarie 2018, GEFCO și REC au agreat extinderea acestui parteneriat. Oleg Barybin, Director Executiv Corporate Development, REC, consideră că în acest fel ambele părți își vor extinde orizonturile de export.

Pe data de 1 februarie, GEFCO Rusia a participat la conferința “Logistics 2018: Investments in Effectiveness” (Logistică 2018 – Investiții în eficiență) organizată de RBC, unul dintre cele mai importante grupuri media din Rusia.

Accentul principal s-a pus pe soluțiile eficiente și inovațiile în logistică. Nikita Pushkarev, Director Comercial al GEFCO Rusia, a susținut o prezentare cu subiectul “operatori multimodali, transport integrat și provocări logistice”, evidențiind tendințele pieței și diferite niveluri de management al logisticii. 

Pushkarev a menționat în special rețelele logistice digitale de tip ”fifth party” (5PL) și jucători aflați în dezvoltare pe piața logisticii: distribuitori de produse electronice, proprietari de active, specialiști ai lanțurilor de aprovizionare și alți furnizori de servicii.

La conferință au participat manageri/directori de logistică, manageri ai lanțurilor de aprovizionare integrate și departamentele de depozitare ale companiilor globale.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.