GEFCO introduce o nouă soluție rutieră-feroviară pentru reducerea amprentei de carbon

GEFCO a creat o soluție rutieră-feroviară inovatoare pentru a economisi emisiile de CO2 ale companiei Toyota Motor Europe. Bazându-se pe expertiza sa în logistica multimodală, această soluție de transport pentru piese auto folosește containere reutilizabile din Spania până în nordul Franței, în două călătorii zilnice dus-întors. În comparație cu transportul anterior, care era doar rutier, această soluție îi permite companiei Toyota să își reducă semnificativ amprenta de carbon.

Precizările transmise zIUA CARGO:

Această soluție logistică se bazează pe parteneriatul puternic de 20 de ani dintre GEFCO și Toyota Motor Europe pentru furnizarea fabricilor cu piese din Franța, Regatul Unit și alte țări europene. 

Yvon Pasquiou, director de vânzări și marketing GEFCO Franța: „Una dintre prioritățile noastre este găsirea de soluții pentru a ajuta partenerii noștri din lanțul de aprovizionare să își reducă amprenta de carbon. Plecând de la promisiunea companiei, Parteners, unlimited, echipele noastre au lucrat îndeaproape cu echipele Toyota Motor Europe pentru a proiecta un flux de transport personalizat care reduce amprenta de carbon a clienților noștri. Suntem încântați să putem face față provocării de a ajuta Toyota Motor Europe să adopte practici logistice mai sustenabile și să ne consolidăm parteneriatul în acest proces.”

Soluțiile multimodale GEFCO sunt concepute pentru a răspunde cererii tot mai mari de fluxuri logistice cu o amprentă redusă de carbon, precum și timpi de tranzit optimizați și siguri. De asemenea, aceștia protejează clienții de impactul creșterii prețurilor la energie și al lipsei de șoferi de camioane pe distanțe lungi.

Despre GEFCO

GEFCO este un expert de talie mondială în lanțurile de aprovizionare multimodale și unul dintre cei mai importanți furnizori de logistică auto din Europa. Cu o experiență de peste 70 de ani în gestionarea lanțurilor de aprovizionare complexe, GEFCO oferă soluții inteligente, flexibile și durabile adaptate nevoilor fiecăruia dintre partenerii săi, cuprinzând o gamă largă de sectoare.  Rețeaua globală GEFCO se întinde pe cinci continente, având 11.500 de angajați în 47 de țări. În 2021, grupul a raportat un venit net de 4,2 miliarde de euro. www.gefco.net

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.