GEFCO isi consolideaza serviciul de transport multimodal

 

GEFCO isi consolideaza serviciul de transport multimodal, anticipand cresterea cererii pentru servicii logistice, prin servicii din ce in ce mai eficiente, mai ieftine si care sa respecte mediul inconjurator.

GEFCO, expert in logistica pentru industrie, concepe si implementeaza noi solutii logistice la scara larga care sa corespunda nevoilor clientilor sai.

\”Cererea pentru transport multimodal este in crestere din cauza constrangerilor de mediu. Din ce in ce mai multe companii vorbesc despre politicile lor de dezvoltare sustenabila. Pe termen mediu, va fi dificil de conceput trasportul bunurilor pe distante de mii de kilometri exclusiv pe cale rutiera\”, a afirmat Ralf-Charley Scultze, seful servicului logistic multimodal GEFCO in Europa, Rusia si Asia centrala.

GEFCO are o experienta solida in transportul multimodal si propune deja transport combinat de tipul rutier-maritim-rutier ca – de exemplu- in cazul serviciului Vigo-Saint Nazaire, o solutie rutier-maritim-fluvial-rutier spre Wuhan, China si o solutie de tip rutier-feroviar-rutier pentru aprovizionarea uzinelor intre Paris si Madrid.

Punctul forte al grupului GEFCO este abilitatea de a asigura fluxuri logistice de incredere indiferent de dificultatile sau problemele pe care le presupune transportul.

\”Valoarea pe care o adauga in transportul feroviar, spre exemplu, rezida in consolidarea si gruparea unitatilor de transport. Multumita retelei noastre internationale, putem asigura imediat fluxuri de incredere prin implementarea de transport rutier in cazul in care intervin greve sau avarii pe ruta feroviara. Ca arhitect si integrator logistic, grupul GEFCO este profesionist in a coordona mai multi jucatori. Transportul feroviar pe distante lungi implica o gama larga de operatori; expeditori, operatori de consolidare a vagoanelor si containerelor, companii feroviare si firme de transport pe uscat. Rolul GEFCO in acest lant de aprovizionare este acela de integrator\”, a precizat Ralf-Charley Schultze.

Odata cu aparitia noului concept de \”logistica green\”, transportul feroviar devine o modalitate de transport prioritara. Europa se indreapta spre armonizarea rutelor prin stabilirea a zece coridoare feroviare pan-europene, pe directiile Est-Vest si Nord- Sud. Transportul feroviar este de interes semnificativ si in Europa de est si Rusia.

In urma lansarii rutei feroviare Vesoul-Kaluga, GEFCO dezvolta in continuare serviciul de transport multimodal. Din 5 martie 2010, GEFCO asigura transportul pe cale a ferata din Vesoul, Franta catre fabrica Kaluga (PCMAR), Rusia cu cel putin cinci calatorii dus-intors pe saptamana. GEFCO desfasoara servicii de transport multimodal special create pentru clientii sai.

Urmeaza o serie de proiecte, printre care o legatura intre Koper, Slovenia si Rusia, via Dobra in Slovacia, o legatura intre porturile baltice spre Asia centrala si o alta intre Germania si Turcia.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.