GEFCO – partener logistic pentru Citroën AMI, 100% electric

GEFCO, expert global în lanțul de aprovizionare multimodal și furnizor principal de logistică auto în Europa, a devenit partenerul logistic al Citroën, în Italia, pentru AMI, un vehicul inovator, 100% electric.

Prin acest parteneriat, GEFCO va gestiona atât transportul, operațiunile de post-producție, depozitarea, dar și livrarea door-to-door și predarea către clienți.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

GEFCO Italia va distribui vehiculul Citroën AMI din complexul său din Guasticce (Livorno), unde toate operațiunile de post-producție necesare pentru a scoate vehiculele pe șosea sunt efectuate de un personal specializat. În plus, compania va oferi numeroase facilități de depozitare pentru vehiculele Citroën AMI care așteaptă livrarea în Italia.

Etapa de post-producție include spălarea mașinilor, verificarea fluidelor, configurarea, instalarea accesoriilor și reglarea fină a configurațiilor pachetului MY AMI POP și MY AMI VIBE. GEFCO poate atinge niveluri ridicate de personalizare prin inserarea de elemente decorative suplimentare care îmbunătățesc designul exterior al vehiculelor, echipând AMI cu stilul său distinctiv. Un cvadriciclu electric ușor, accesibil persoanelor de 16 ani cu permis de conducere AM, Citroën AMI răspunde noilor nevoi de mobilitate printr-un sistem digital ușor și intuitiv, încă de la primele momente de utilizare al vehiculului.

Prin acest parteneriat, GEFCO va asigura și livrarea la domiciliu. Toți șoferii de livrare au fost instruiți să distribuie și să ofere explicații despre vehicul pentru a le permite clienților să poată folosi fiecare opțiune în cel mai scurt timp. Lansat în completarea serviciilor de vânzare digitale ale Citroën, acest parteneriat asigură o experiență fără precedent pentru clienți.

Fabrice Barthe, managing director al GEFCO Italia, a declarat: „Suntem mândri să colaborăm cu Citroën AMI-100% electric, care a fost conceput pentru a revoluționa ideea de mobilitate urbană. GEFCO gestionează transportul, configurarea, personalizarea și livrarea direct la domiciliul clienților, respectând cele mai noi cerințe de protecție. Este o plăcere să faci parte din această aventură și lucrăm alături de Citroën Italia pentru a oferi clienților o călătorie cu adevărat excepțională!”.

DESPRE GEFCO 

GEFCO este un expert global în lanțul de aprovizionare multimodal și un furnizor de frunte de logistică auto în Europa. Cu peste 70 de ani de cunoștințe în gestionarea lanțurilor de aprovizionare complexe, GEFCO inventează soluții inteligente, agile și durabile pentru a îndeplini nevoile partenerilor săi într-o gamă largă de industrii. Rețeaua globală a GEFCO se întinde pe cinci continente, cu 11.500 de angajați în 47 de țări. În 2020, Grupul a generat venituri de 3,8 miliarde EUR.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.