GEFCO România are un nou director general

GEFCO România, subsidiară a GEFCO Group, lider mondial în soluții multimodale pentru lanțurile de aprovizionare și lider european în logistica automobilelor, are un nou director general: Bogdan Ioniță a fost numit la conducerea operațiunilor locale după o experiență de peste 14 ani în cadrul companiei.

Bogdan Ioniță

Iatpă precizările, în comunicatul transmis ZIUA CARGO:

Absolvent al Academiei de Studii Economice din București, Bogdan Ioniță și-a început cariera în domeniul logistic în 2001. În 2006, s-a alăturat echipei GEFCO ca director al departamentului Air&Sea. Pe măsură ce a dobândit mai multă experiență în cadrul companiei,  a preluat gestionarea activităților Overland (Rutier și Feroviar) & Contract Logistics. Anul 2014 a însemnat numirea în funcția de  Director Overland & Contract Logistics pentru GEFCO, în Cehia, iar la scurt timp după, atribuțiile sale acopereau clusterul Cehia – Slovacia. La începutul lui septembrie 2020 s-a întors în România și a devenit Directorul general al filialei de aici. 

„GEFCO este renumită pentru dezvoltarea de soluții logistice inteligente și flexibile – nu numai pentru a răspunde așteptărilor actuale ale clienților, ci și pentru a le anticipa și satisface nevoile viitoare. În prezent, a fost accelerat procesul de schimbări prin care au trecut în mod constant industriile și piețele de desfacere. Mai mult ca oricând, capacitatea de a te adapta rapid la noile realități, aflate în permanentă schimbare, cu scopul de a menține agilitatea și dexteritatea operațiunilor, a devenit o caracteristică vitală pentru orice companie de servicii logistice. Mă bucur că GEFCO România are fundamente solide în această direcție. Vom continua să sprijinim piața locală, la nivel național, cu soluțiile noastre bazate pe expertiză, spirit de colaborare și o abordare inovatoare”, a declarat Bogdan Ioniță, Manager General GEFCO România.

„Bazându-ne pe know-how-ul nostru puternic în domeniul logisticii vehiculelor finite, vom continua să ne extindem expertiza serviciilor oferite în afara sectorului auto. Prin urmare, principala prioritate pe care o văd pentru GEFCO România, în viitorul apropiat, este o diversificare mai intensă a portofoliului de clienți. În afară de acest obiectiv, ne vom concentra pe dezvoltarea digitalizării și inovării în operațiunile locale, pentru a crește valoarea adăugată a lanțurilor de aprovizionare ale clienților noștri”, a completat noul director general al GEFCO România.

GEFCO a rămas aproape de partenerii săi și a implementat soluții esențiale de transport în timpul pandemiei, care au fost în beneficiul companiilor locale și ale celor aflate în prima linie, în lupta împotriva virusului COVID-19. În mod special, serviciul Time Critical Solutions al GEFCO a fost foarte solicitat și a răspuns cererii pieței pentru livrări necesare și, uneori, chiar vitale, în cel mai scurt timp posibil.   

Filiala locală va continua să introducă noi produse relevante pentru piața românească și să-și consolideze relațiile de parteneriat bazate pe încredere și transparență, cu companiile locale și internaționale.

DESPRE GEFCO 

GEFCO este lider mondial în soluții pentru lanțuri de distribuție multimodale și lider european în logistică auto. Bazându-se pe 70 de ani de expertiză și competența unică a forței de muncă, ce cuprinde 15.000 de oameni, GEFCO proiectează soluții inteligente și flexibile pentru a face față celor mai complexe provocări ale lanțului de distribuție din fiecare sector al industriei. Prezent în 47 de țări, cu o rețea globală integrată, GEFCO deservește 300 de destinații în întreaga lume. În 2019, Grupul a generat venituri de 4,7 miliarde €.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.