GEFCO Romania continua parteneriatul cu Carrefour

 

GEFCO Romania anunta continuarea parteneriatului cu Carrefour Romania si in 2011, preluand pe langa fluxurile de importuri din Franta spre Romania si transporturi punctuale, bazate pe contracte.

 

GEFCO Romania a fost ales de Carrefour Romania ca partener logistic incepand cu vara anului 2010. GEFCO a preluat fluxurile de importuri pentru Carrefour Romania, asigurand transportul din Franta spre Romania in camioane de 20 de tone.

\”S-a stabilit ca in 2011, GEFCO se va ocupa de aceste fluxuri, impreuna cu transporturi punctuale, bazate pe contracte. Astfel, bunurile, electronicele si produsele alimentare sunt incarcate in Parcul Logistic \”Pont de Normandie\” si descarcate in depozitul Carrefour din localitatea Chiajna\”, a declarat Tolga Oran, Sales&Marketing Country Manager GEFCO Romania. Prin colaborarea cu Carrefour, GEFCO Romania administreaza toate fluxurile de marfuri din Franta pana in depozitele din Romania.

In Romania, grupul Carrefour opereaza 35 de supermarketuri si 23 de hipermarketuri. De altfel, Carrefour Romania este liderul pietei romanesti in segmentul hipermarketuri in functie de cifra de afaceri. (R.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.