GEFCO salută realizarea navigatorului Yvan Bourgnon

Grupul GEFCO, jucător global în logistica industrială şi lider european în logistica de automobile, l-a sprijinit pe navigatorul Yvan Bourgnon în remarcabila provocare sportivă Bimedia, având scopul de a ajunge din Alaska în Groenlanda la bordul catamaranului său sport, pe ruta maritimă care străbate gheața arctică, denumită Pasajul de Nord-Vest.

Copyright Pierre Guyot

Călătoria a început pe 13 iulie la Nome, în vestul extrem al statului Alaska şi s-a încheiat pe data de 22 septembrie, când navigatorul a ajuns la Nuuk (Groenlanda), pe coasta de est a Strâmtorii Davis. GEFCO își exprimă  încântarea față de momentul reîntâlnirii lui Yvan Bourgnon cu familia sa, după această călătorie de 70 de zile şi peste 7.500 de kilometri, prin apele înghețate ale oceanelor Pacific şi Atlantic.

Manipularea catamaranului sportiv al lui Yvan Bourgnon a necesitat mijloace de transport speciale, soluţii pentru gabarit depășit și ambalare sigură, cât şi echipamente speciale de ridicare şi manipulare. Coordonarea operaţiunilor pentru asigurarea transportului maritim şi aerian a fost esenţială pentru gestionarea exactă a operaţiunilor de logistică. Datorită expertizei specifice a grupului în gestionarea transporturilor complexe, Yvan Bourgnon a ales GEFCO pentru a îi oferi sprijin logistic şi a îi transporta catamaranul din portul Anvers (Belgia) la Nome. De asemenea, GEFCO a reușit efectuarea acestui transport într-o perioadă de timp foarte scurtă, pentru a-i permite navigatorului să-și înceapă expediția la momentul oportun: odată cu sezonul de topire a gheţurilor.

Grupul GEFCO este mândru că a putut pune aportul său de know-how în sprijinul remarcabilei aventuri a lui Yvan Bourgnon, reflectând astfel unele dintre valorile grupului, cum ar fi acceptarea provocărilor, calitatea operațională, flexibilitate şi managementul riscului.

GRUPUL GEFCO

GEFCO oferă proiectarea și implementarea schemelor de logistică alături de producători, o sursă de valoare adăugată care consolidează competitivitatea acestora.

Performanţa oferită de GEFCO clienţilor săi se bazează pe experienţa dobândită pe parcursul ultimilor 65 de ani, în special în industria de automobile, unul dintre sectoarele cele mai complexe şi exigente.

Prezent în 150 de ţări, GEFCO este unul dintre primele 10 grupuri europene de top. A realizat o cifră de afaceri de 4,2 de miliarde Euro în 2016 și are 12.000 de angajaţi. Cu peste 300 de afaceri locaţii la nivel mondial, GEFCO îşi desfăşoară activitățile pe cele cinci continente.  

Website: www.gefco.net 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.