GEFCO și Daewoo Power Products cooperează în Polonia

GEFCO și Daewoo Power Products, producător coreean de unelte electrice, au început cooperarea pe o serie de operațiuni logistice în Polonia, potrivit unui comunicat transmis ZIUA CARGO.

Contractul GEFCO cu Daewoo Power Products acoperă o gamă largă de servicii, incluzând importul mărfurilor din China, depozitarea, preluarea comenzilor și distribuția către reprezentanțe. În acest scop, GEFCO asigură o gestionare eficientă a lanțului de aprovizionare și un bun raport calitate-preț, două priorități pentru marca coreeană.

Cooperarea dintre cele două companii a pornit la începutul anului 2019, când GEFCO Polonia a fost selectat de Consiliul de Administrație al Daewoo Power Products pentru a fi principalul său operator logistic din această țară. GEFCO este responsabilă pentru serviciile vamale și conformitatea cu reglementările în vigoare pentru importurile de mărfuri care sosesc din China. 

Containerele ajung la depozitul GEFCO Polonia din Natolin, lângă Varșovia, unde sunt descărcate, inspectate pentru eventuale deteriorări, paletizate, depozitate și preluate pentru comenzi. În plus, GEFCO Polonia este responsabilă pentru distribuția internă a transporturilor de grupaj. După preluarea comenzilor, produsele Daewoo – inclusiv generatoare de energie electrică, mașini de grădină și unelte electrice – sunt transportate din depozitul din Natolin către stația sa de încărcare din Grodzisk Mazowiecki și apoi livrate prin rețeaua sa de distribuție către punctele de vânzare din întreaga țară, inclusiv showroom-ul Daewoo Power Products din Varșovia.

Piotr Twardykus, Key Account Manager al GEFCO Polonia, a declarat: „De la începutul cooperării, punctele forte ale GEFCO au fost o gamă largă de servicii logistice, o echipă profesionistă și o experiență vastă în prelucrarea comenzilor colectate în sectorul auto, care vin în întâmpinarea nevoilor logistice ale producătorilor de mașini și unelte electrice. Datorită depozitelor proprii GEFCO și a unei rețele logistice puternice, putem crea un canal de distribuție dedicat pe scară largă, care acoperă mii de puncte de livrare din țară. Avantajele noastre suplimentare sunt serviciile vamale complete și soluțiile personalizate.

Pentru Daewoo Power Products, un alt beneficiu crucial este suportul logistic de dinaintea sezonului când vânzările sunt foarte ridicate, în principal la începutul primăverii. Instrumentele electrice de grădinărit sunt nucleul ofertei Daewoo Power Products din Polonia. În același timp, depozitarea echipamentelor mari reprezintă un test de flexibilitate în logistica depozitelor, iar consolidările recente din acest domeniu, inclusiv deschiderea noului depozit GEFCO din Psary, de lângă Varșovia, ridică standardele serviciilor logistice pentru companiile cu vânzări sezoniere.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.