GEFCO a transportat un tren TALGO de la Bilbao la St. Petersburg

GEFCO Rusia colaborează cu TALGO din anul 2014, transportând trenuri TALGO din Spania în Rusia. Echipa GEFCO din Spania a organizat transportul acestui tren către portul maritim din Bilbao (Nordul Spaniei), utilizând remorci cu platformă joasă pentru transportul încărcăturii.

Pentru transportul pe mare, GEFCO a folosit feriboturi speciale Ro-Ro. Trenul a fost apoi încărcat cu macarale pereche pe remorci cu platformă deschisă Mafi.

Echipa GEFCO din St. Petersburg a organizat transferul trenului pe remorcile cu platformă deschisă Mafi, transportarea vagoanelor și locomotivelor la calea ferată și cuplarea vagoanelor și a locomotivelor trenului TALGO la terminal.

Transportul maritim către St. Petersburg a durat două săptămâni. Calea ferată și cuplarea celor 11 vagoane și 2 locomotive au fost implementate între 13-15 aprilie.

Pe parcursul derulării parteneriatului, GEFCO a transportat 8 trenuri TALGO de la Bilbao la Moscova și St. Petersburg.

3 parteneriate noi

GEFCO a participat la Forumul SPIEF și a anunţat 3 parteneriate noi. Grupul GEFCO a anunţat în cadrul celui de-al XXI-lea Forum Internațional de Economie de la St. Petersburg (SPIEF), semnarea unui acord de cooperare cu GTLK (compania de leasing pentru transport de stat), SUEK și Sberbank.

“În ultimii ani, GEFCO s-a extins în mod activ pe piața din Rusia. Parteneriatul cu GTLK reprezintă o oportunitate extraordinară pentru noi de a contribui la infrastructura rusească de transport cu sprijinul GTLK – unul dintre liderii de pe piața de leasing rusească. De asemenea, ne bucurăm să continuăm parteneriatul nostru cu SUEK și să dezvoltăm transportul feroviar. Și pentru că este vital pentru noi să împărtășim experiența noastră cu companii din diferite industrii, începând de astăzi colaborăm cu Sberbank, care joacă un rol foarte important în sistemul financiar rusesc. Acest acord reflectă nivelul înalt de încredere acordat GEFCO”, spune Luc Nadal, Preşedintele Consiliului GEFCO.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.