George Ilie, noul CEO al Cartrans Preda SRL

George Ilie va fi începând cu 1 ianuarie 2019 noul CEO al Cartrans Preda SRL, după o perioadă de tranziție de aproximativ 3 luni. El va prelua “ștafeta” de la Decebal Popescu, cel care a condus grupul Cartrans in ultimii 7 ani, având in total 14 ani de activitate în cadrul companiei și care va activa începand din 2019, în domeniul consultanței.

George Ilie

George Ilie are 35 ani si experiente relevante in domenii precum logistica, management de flota si distributie precum si in zona de expeditii, informează Cartrans Preda.

“Am acceptat o mare provocare, aceea de a coordona activitatea unuia dintre cei mai mari transportatori din Prahova, in conditiile date de piata de transport din Europa si cadrul legislativ din Romania. M-a atras acest proiect avand in vedere modul in care Cartrans Preda isi desfasoara activitatea in aceasta piata de transport, prin mentinerea la un nivel ridicat a standardelor de calitate pentru serviciile oferite si a exigentelor in materie de respectare a cerintelor legale. Domeniul in care activam este extrem de competitiv insa sunt increzator ca se poate face performanta alaturi de o echipa de profesionisti, fie ca vorbim de soferi, dispeceri sau suportul administrativ. Obiectivele propuse pe termen lung sunt acelea de a diversifica activitatile de transport si portofoliul de clienti, precum si cresterea constanta a flotei si a gradului de utilizare a acesteia”, a declarat George Ilie.

“Pot spune ca si George Ilie va avea suportul meu asa cum l-am oferit si echipei de management care a condus grupul in ultimii ani. Este o adevarata provocare mai ales cand ne confruntam cu o competitie atat de puternica, dar sunt sigur ca impreuna o sa atingem obiectivele indraznete pe care ni le-am propus. Lui Decebal nu pot decat sa-i multumesc pentru activitatea depusa in cadrul grupului timp de 14 ani si sa-i urez success in noile proiecte”, a declarat actionarul majoritar al grupului de firme Cartrans, ing. Cristian Preda.

Cu peste 24 de ani experienta pe piața europeana, grupul Cartrans ofera servicii complete de transport si expeditii de marfa.

“Specialitatea casei” este reprezentata de transportul rutier intern si international in regim FTL cu semiremoci Megatrailer XL (capacitate 100cbm).

Cartrans se angajeaza sa furnizeze solutii inovatoare, avand in spate puterea uneia dintre cele mai experimentate flote de camioane, efectuand transport de marfuri de la producatori dintr-o mare varietate de industrii. Combinatia de experienta, stabilitate si servicii ne-a permis dezvoltarea multor relații pe termen lung, orientate spre servicii inalt calitative, cu un amestec divers de clienti, dintre care mai mult de 25% sunt companii de top la nivel mondial.

Mai multe informatii despre companie, regasiti pe www.cartrans.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.