Ghinion: Bodo s-a tamponat cu un politist beat

Solistul trupei Proconsul, Bogdan Marin, alias Bodo, a ramas fara permis de conducere pentru 60 de zile, dupa ce, vineri noapte, a provocat o tamponare intr-o intersectie din municipiul Constanta, celalalt sofer implicat in eveniment fiind politist, insa nu in exercitiul functiunii, dar sub influenta bauturilor alcoolice.

Potrivit Serviciului Politiei Rutiere Constanta, vineri noaptea, in jurul orei 01:00, Bodo, aflat la volanul unui autoturism Peugeot, se deplasa pe Bulevardul Aurel Vlaicu, iar la intersectia cu Bulevardul Tomis nu a respectat semnificatia indicatorului \”Oprire\”. El a patruns in intersectie si a lovit un autoturism Dacia, condus de Cornel Bulac, ce se deplasa pe drumul cu prioritate. In urma impactului, nici unul dintre soferi nu a fost ranit.

Sositi la fata locului, politistii SPR Constanta au stabilit ca soferul Daciei era un coleg de-al lor, care isi smulsese numerele de la masina si se baricadase inauntru. Avea si motiv: o alcoolemie de 0,64 de mililitri de alcool in aerul expirat. Pe pe numele acestuia a fost intocmit un dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice. De asemenea, ei l-au gasit pe Bodo vinovat de producerea accidentului si i-au retinut permisul de conducere pentru 60 de zile.

Trupa Proconsul se aflase, vineri seara, la Constanta, pentru a sustine un concert intr-un club din oras.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.