Global Residence Monolitului, o investiție de 40 milioane euro

Global Investment Group anunță un nou proiect în construcție, Global Residence Monolitului, localizat la un minut de stația de metrou Mihai Bravu, cu acces la două străzi: Peneș Curcanul și Monolitului.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Noua dezvoltare urmează să fie livrată în două faze: 94 de apartamente, în 2022, și 146 apartamente, în 2023. 

Proiectul este compus din trei corpuri de clădire, P+13, P+15 și P+18, iar la finalizare, blocul de 18 etaje din cadrul Global Residence Monolitului va fi cel mai înalt turn rezidențial din sectorul 3. Global Residence Monolitului are un mix de apartamente cu două, trei și patru camere precum și penthouse-uri la utimele etaje, care vor oferi o vedere panoramică către Parcul Tineretului și Delta Văcărești. 

Localizat în interiorul inelului central al orașului, Global Residence Monolitului oferă tinerelor familii în cautarea unei locuințe moderne în sectorul trei un proiect de calitate, bine conectat la facilitățile zonei: stație de metrou, parcul Tineretului & Delta Vacaresti, super-marketul Lidl, Shopping Park Mihai Bravu, numeroase grădinițe și școli.

Noua construcție prevede un adăpost ALA (apărare locală antiaeriană), care va fi executat la nivelul – 2 , în suprafață de 504,47 . De asemenea, un număr total de 348 locuri de parcare vor fi amenajate atât în subsol cât și suprateran, pentru a deservi întreaga dezvoltare. Totodată, în interiorul piațetei dintre cele trei turnuri vor fi amenajate spații verzi și un loc de joacă pentru copii. 

Global Investment Group este brandul de dezvoltator al investitorului proiectelor Global Residence, un total de peste 2.000 de apartamente livrate pe piața românească. 

Despre Global Investment Group:  Investitorul proiectelor Global Residence și-a lansat brandul de dezvoltator, Global Investment Group, brand sub care a grupat cele peste 2.000 de apartamente livrate pe parcursul ultimilor 18 ani, și următoarele proiecte în dezvoltare.

Adrian Ruja

Grupul a fost înființat, acum 18 ani, de către omul de afaceri sibian, Adrian Ruja. Acesta a început inițial cu propria firmă de construcții, A-CON GLOBAL, pentru ca ulterior să înceapă activitatea de dezvoltator rezidențial. A livrat 500 de apartamente în Sibiu, în perioada 2003-2007, iar apoi a început să activeze și pe piața din București, unde are peste 1.500 de locuințe finalizate. Printre cele mai cunoscute proiecte recent livrate se numără Global Residence Mihai Bravu, 280 de unități locative finalizate în 2020 sau Global Residence Piața Muncii, 128 de apartamente finalizate în 2017.  

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.