Grupul B. Braun se extinde în România

intrafix-bbraun-teaser1-678x381Grupul german B. Braun, specializat în producția de dispozitive medicale, medicamente și servicii de dializă, vrea să-și extindă afacerile din România, printr-o investiție în producție, cercetare și logistică.

În perioada următoare, compania va lansa o investiție de tip greenfield, care va presupune construcția unei fabrici de soluții perfuzabile, a unui centru de cercetare și dezvoltare științifică cu laboratoare specializate, precum și a unui nou centru logistic.

Proiectul ar urma să fie finalizat până în anul 2020 și va genera aproximativ 250 de noi locuri de muncă, se arată într-un comunicat al Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

Ministrul de resort, Alexandru Petrescu, a avut, luni, o întrevedere cu delegația companiei germane, unul dintre cei mai importanți furnizori în domeniul produselor medicale la nivel mondial.

„Am construit la nivelul ministerului un punct unic de contact pentru comunitatea de business și venim în întâmpinarea dumneavoastră, ca un integrator de soluții pentru dinamizarea și dezvoltarea nivelului investițional. Ca ministru pentru mediul de afaceri mă interesează o abordare pragmatică, orientată spre business și consider că investitorii străini sunt ambasadorii reprezentativi ai economiei românești.  Aveți tot suportul instituțional pentru creșterea nivelului investițiilor companiei dumneavoastră în România”, a declarat Petrescu.

B. Braun, cu aproximativ 800 de angajați în România, oferă servicii de dializă în centre proprii, produce soluții perfuzabile și deține două centre operaționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.