GXO, contract cu Hochland pentru depozite cu temperatură controlată în România

GXO Logistics a câștigat un contract pentru a gestiona o parte din activitățile specifice de depozitare și transport cu temperatură controlată pentru Hochland România, compania internațională de produse lactate fondată în Germania.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

GXO oferă o gamă completă de servicii logistice pentru Hochland în România, inclusiv managementul stocurilor și pregătirea comenzilor. Operațiunile care au început în Septembrie 2021 sunt gestionate în depozitul GXO cu temperatură controlată din București. În plus, GXO asigură servicii de logistica pentru o parte din conturile cheie de retail modern și pentru o parte dintre locațiile de comerț tradițional.

Patrice Maurice, director general GXO în România: „Suntem mândri că Hochland România, lider de piață în domeniul lactatelor, a încredințat GXO acest nou parteneriat. Cu mai mult de un deceniu de experiență pe piața din România, în special cu servicii de logistică cu temperatură controlată pentru produse refrigerate și congelate, suntem încântați să sprijinim Hochland România să își dezvolte în continuare rețeaua logistică și serviciile de nivel premium pentru clienții și consumatorii săi.”

Erik Hageleit, director general Hochland România: „Am început noua colaborare cu GXO cu încredere deplină în expertiza lor în gestionarea lanțului de aprovizionare, care este esențială pentru sectorul produselor lactate. Parteneriatul cu acest operator logistic de încredere ne oferă garanția unui serviciu de calitate superioară prin resursele si expertiza de care da dovada.”

Pentru a oferi servicii de cea mai bună calitate în cadrul unei rețele cu temperatură controlată, locatia de depozitare din București utilizează scanarea prin radiofrecvență (RF) pentru activitățile de depozitare și un software-ul pentru managementul transporturilor (TMS) pentru planificarea rutelor și consolidarea livrărilor.

Rețeaua de transport cu temperatură controlată a GXO are acoperire națională, cu timpi de execuție de 24 până la 48 de ore de la integrarea comenzii până la livrările finale. Sistemul de gestionare al depozitelor (WMS) și instrumentele TMS sunt complet integrate, oferind vizibilitate și trasabilitate pentru fiecare comandă de livrare. Sistemul de management al siguranței alimentare ISO 22000 este implementat pentru a asigura încrederea clienților în serviciile furnizate. 

GXO are zeci de ani de experiență în respectarea reglementărilor esențiale pentru gestionarea produselor alimentare, a băuturilor și a materiilor prime în mai mult de o sută de depozite cu temperatură controlată din întreaga Europă, valorificând parteneriate de lungă durată cu producătorii mondiali de alimente și comercianții de retail.

Despre Hochland Romania

Povestea Hochland a început în 1927 odată cu înființarea companiei și producția primului produs la fabrica de brânzeturi Hochland din Lindenberg, Germania. În prezent, Hochland este unul dintre cei mai puternici producători de brânzeturi din lume, având 11 unități de producție la nivel mondial, peste 4.000 de angajați și o producție de brânzeturi de aproximativ 400.000 tone anual. Prezent în România din anul 1993, Hochland este liderul pieței de brânzeturi, precum și cel mai iubit brand din această categorie. Parte din Hochland AG, un producător independent de prestigiu din Germania, compania și-a extins activitatea în două fabrici din România. Una dintre ele se află la Sighișoara specializată în producția de brânză topită: triunghiuri, felii și sul, iar alta se află în Sovata, unde se produce cașcaval în variantele clasic și afumat, mozzarella, si brânză Atelier maturata in salina Praid la cele mai înalte standarde, din cel mai bun lapte românesc. Pe langa acestea, Hochland Romania are in portofoliu: branza alba, crema de branza sub marca Almette si Hochland Crème. De asemenea, Hochland este un jucător important în categoria branză proaspată. Pentru mai multe detalii vizitați: www.hochland.ro.

Despre GXO Logistics 

GXO Logistics, Inc. (NYSE: GXO) este cel mai mare furnizor de logistică contractuala din lume și beneficiază de creșterea rapidă a comerțului electronic, a automatizării și a externalizării. GXO se angajează să ofere un loc de muncă divers, de clasă mondială pentru aproximativ 120.000 de membri ai echipei, în peste 900 de depozite, însumând aproximativ 18 milioane de metri pătrați. Compania colaborează cu clienti de top la nivel global pentru a rezolva provocări logistice complexe apărute în lanțul de aprovizionare, prin soluții avansate din punct de vedere tehnologic, cu scalabilitate si rapiditate. Sediul corporativ al GXO este în Greenwich, Connecticut, SUA.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.