GXO – flotă de roboți autonomi în Marea Britanie și Olanda

GXO Logistics folosește flote de roboți mobili autonomi, sau RMA, pentru a ajuta clienții din cele 28 de țări în care compania operează să facă salturi semnificative în productivitate și siguranță. După ce a integrat cu succes roboții în operațiunile pentru clienții din retail si e-commerce, GXO îi implementează acum pentru operatiunile cu produse alimentare și articole de dimensiuni mari.

GXO va introduce o flotă de RMA-uri în Marea Britanie și Olanda în următoarele câteva luni. 

Precizările transmise ZIUA CARGO:

„În ultimele 18 luni, am accelerat implementarea tehnologiilor modulare”, a declarat Phil Shaw, Vicepreședinte GXO pentru Centrul de Excelență. „Deoarece acesti roboti RMA sunt mici și mobili, au avantaje semnificative față de instalațiile mai grele, fixe. Puteți adăuga cu ușurință roboti RMA atunci când volumele cresc în timpul sezonului de vârf și apoi îi puteți redistribui în altă parte. În ultimul trimestru al anului 2021, utilizarea de către noi roboti RMA a ajutat clienții noștri să gestioneze schimbarea continuă către comerțul electronic în comportamentul de cumpărare al consumatorilor.”

RMA-urile pot crește productivitatea cu până la 60% și pot îmbunătăți acuratețea. RMA -urile îmbunătățeșc de asemenea experiența consumatorului final. De exemplu, RMA-urile pot reduce timpul necesar procesării unei comenzi, ceea ce înseamnă că clienții GXO își pot prelungi timpul limită pentru primirea comenzilor și pot în continuare să efectueze o livrare rapida pentru consumatori. De asemenea, implementarea de către GXO a RMA-urilor îmbunătățește siguranța, inclusiv reducerea mișcărilor cu echipamentele de manipulare în depozit.

În depozitele din întreaga lume, GXO își intensifică utilizarea RMA-urilor implementand coboți dezvoltați de 6 River Systems, Lowpad, iFollow și Locus. Într-un centru de distribuție de 40.000 de metri pătrați din Olanda, GXO folosește roboți Lowpad pentru a optimiza operațiunile în industria alimentară și a băuturilor, operațiuni care în mod tradițional sunt efectuate manual. Aceste RMA-uri sunt ghidate de un software personalizat și algoritmi de rutare proiectați pentru a optimiza procesul de distribuție.

Automatizarea și tehnologia sunt factori de diferențiere cheie pentru GXO, ajutând la generarea de soluții cu valoare adăugată mai mare într-un număr tot mai mare de industrii. În 2021, compania a implementat peste 2.000 de unitati noi de tehnologie in depozitele noastre, în creștere cu 100% de la an la an. GXO testează în prezent 200 de noi tehnologii de la aproximativ 100 de noi furnizori.

Mai multe informații despre tehnologiile de vârf ale GXO sunt disponibile la https://www.gxo.com/logistics-technology.

Despre GXO Logistics

GXO Logistics, Inc. (NYSE: GXO) este cel mai mare furnizor de logistică contractuală din lume pe o piață totală adresabilă de 430 de miliarde de dolari, care beneficiază de creșterea rapidă a comerțului electronic, automatizării și externalizării. GXO se angajează să ofere un loc de muncă divers, de talie mondială pentru aproximativ 120.000 de membri ai echipei, în peste 900 de locații, însumând aproximativ 18.5 de milioane de metri pătrați. Compania colaborează cu companiile de top din lume pentru a rezolva provocări complexe de logistică cu soluții avansate tehnologic pentru lanțul de aprovizionare și comerțul electronic, la scară largă și cu rapiditate. Sediul corporativ al GXO este în Greenwich, Connecticut, SUA.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.