GXO îmbunătățește cu Asylon DroneDog securitatea și siguranța

GXO îmbunătățește securitatea și siguranța cu tehnologia DroneDog și Sistemul de drone aeriene de la Asylon. Liderul în logistică va crește semnificativ implementarea sistemelor de securitate automate în anul următor, formând una dintre cele mai mari flote robotice din lume pentru securitate in aer și la sol.

Până în prezent, GXO a finalizat peste 12.000 de misiuni de răspuns la alarmă și patrulare cu sistemul de securitate robotizat Asylon DroneCore.      

Precizările transmise ZIUA CARGO:

GXO Logistics, Inc. (NYSE: GXO), cel mai mare furnizor de logistică contractuală din lume, a anunțat astăzi că a implementat sisteme robotice avansate de securitate aeriană și terestră la unul dintre principalele sale centre de distribuție în Clayton, Ind. și intenționează să crească în mod semnificativ implementarea sistemelor automate de securitate in alte locații în următorul an. Aceasta ar fi cea mai mare flotă robotică de securitate aeriană și terestră din lume. Duoul DroneDog și DroneSentry, integrat cu platforma de securitate DroneCore de la Asylon, Inc., sunt tehnologii de securitate ale viitorului, oferind date de înaltă calitate și actualizări ale activității la fața locului care pot detecta potențiale probleme în timp real și le pot raporta simultan echipelor de securitate.

Thomas Nelson, director senior de securitate la GXO: „Am lansat sistemul avansat de securitate DroneDog și DroneSentry la un Centru de Distributie al unui client care are o suprafață de peste 93000 de metri pătrați și necesită o prezență de securitate 24/7 pentru a proteja oamenii și produsele. Combinația de robotică aeriană și terestră ne oferă un flux video superb în direct, inclusiv viziune în infraroșu pentru patrulele nocturne, la care putem opera, evalua și răspunde în timp real.”

GXO a folosit deja aceste sisteme robotice pentru a desfășura peste 12.000 de misiuni de patrulare sau de prim răspuns. Compania a folosit, de asemenea, aceste sisteme robotizate pentru a investiga și a șterge alarmele, precum și verificari complete de securitate inregistrate video, economisind kilometri de mers pe jos pentru membrii echipei. Această tehnologie detectează probleme potențiale în timp real, și în același timp face mediul mai sigur pentru membrii echipei și securizează produsele clientului.

Michael Quiroga, chief revenue officer Asylon, a declarat: „Echipa Asylon este încântată să implementeze această tehnologie la scară largă cu GXO. DroneCore este prima platformă robotică de securitate aeriană și terestră de acest fel și se potrivește perfect pentru nevoile de securitate și siguranță de la site-urile GXO. În timp ce tehnologia s-a dovedit a fi un sistem eficient de descurajare și detectare, noi suntem încântați să colaborăm cu GXO pentru a deschide oportunități de îmbunătățire a competențelor și a crea noi locuri de muncă, ca parte a obiectivului nostru de a ajuta la construirea forței de muncă a viitorului.”

Drona aeriană și robotul de la sol sunt controlabile și pot fi monitorizate printr-o rețea, dând putere angajatilor să răspundă mai rapid la alarme sau evenimente periculoase. Roboții automatizați oferă oportunități de îmbunătățire a competențelor membrilor echipei, pe măsură ce primesc instruire despre cum să opereze eficient tehnologia și să creeze în mod proactiv facilități mai sigure.

Sistemul Asylon DroneDog este conectat wireless la cloud și are o sarcină utilă de securitate, o stație de încărcare rezistentă la intemperii și platforma Boston Dynamics’ Spot®, care este un robot mobil agil care traversează cu ușurință terenuri denivelate, urcă scări și evită în mod autonom obstacolele.

Sistemul DroneDog a înregistrat deja peste 960 de kilometri în patrulare la Centrul de Distributie. Funcționează alături de sistemul DroneSentry, care include o stație de bază climatizată pentru aterizare autonomă și schimbarea bateriei. Cele două tehnologii oferă puncte de vedere diferite și pot plasa rapid o cameră cu un zoom optic de 20x oriunde este nevoie, 24 de ore pe zi. Împreună, ele extind semnificativ capacitățile de securitate, acoperind o arie mai mare într-un timp mai scurt decât prin metodele tradiționale de supraveghere.

Asylon, dezvoltatorul DroneCore, furnizează, de asemenea, experți care lucrează dintr-o cameră de control centrală 24/7/365 din Pennsylvania pentru a opera de la distanță aceste sisteme și pentru a analiza datele de securitate colectate în timp real pentru a menține spațiul în siguranță și securizat pentru colegii GXO.  

Pentru a-l întâmpina pe „cățelușul” DroneDog în noua sa casă, GXO a organizat un concurs pentru alegerea numelui la nivel de companie. Câștigătorul: GiXmO, care a fost trimis atât de Rusty Morgan, cât și de Kelsey Thomas, membri ai echipei GXO care lucrează în Missouri și, respectiv, Tennessee.

Despre GXO Logistics

GXO Logistics, Inc. (NYSE: GXO) este cel mai mare furnizor de logistică contractuală din lume și beneficiază de creșterea rapidă a comerțului electronic, automatizării și externalizării. GXO se angajează să ofere un loc de muncă divers, de clasă mondială pentru aproximativ 120.000 de membri ai echipei, în peste 900 de centre logistice, însumând aproximativ 18 milioane de metri pătrați. Compania colaborează cu companiile de top din lume pentru a rezolva provocările complexe de logistică cu soluții pentru lanțul de aprovizionare și ecommerce avansate tehnologic, la scară largă și cu rapiditate. Sediul corporativ al GXO este în Greenwich, Connecticut, SUA.

Despre Asylon

Asylon, Inc. este cea mai importantă companie de securitate perimetrală robotică din Statele Unite. Asylon colaborează cu entități comerciale și guvernamentale pentru a moderniza practicile de securitate tradiționale ineficiente. Oferind clienților cea mai avansată tehnologie de securitate robotică, fabricată în America, Asylon ajută atât companiile guvernamentale, cât și cele din sectorul privat sa își protejeze oamenii, activele și profiturile împotriva amenințărilor. Asylon oferă clienților o experiență fără egal și are sediul în Philadelphia, Pennsylvania. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.