GXO, la prima aniversare

GXO Logistics informează că, în 2 august, CEO-ul Malcolm Wilson, însoțit de reprezentanți ai companiei și membri ai Consiliului de Administrație, va suna Clopoțelul de Deschidere (Opening Bell®) la Bursa de Valori din New York, pentru a marca un an de când a devenit o companie independentă.

GXO își va publica, în cursul zilei, după închiderea pieței, rezultatele din al doilea trimestru. 

Precizările transmise ZIUA CARGO:

GXO este cel mai mare furnizor de logistică contractuală din lume și o adăugare recentă la Fortune 500.

Malcolm Wilson, chief rxecutive officer al GXO: „Sunt extrem de mândru de cei 120.000 de membri ai echipei GXO din întreaga lume care au făcut din primul nostru an un astfel de succes enorm. Devenind GXO, am creat un lider în logistică, concentrat pe accelerarea creșterii și crearea de valoare pentru toate părțile interesate. În calitate de lider în servicii și soluții de depozitare, rămânem angajați să promovăm îmbunătățirea continuă pentru clienții noștri, partenerii noștri, oamenii noștri și planeta noastră și suntem bine poziționați pentru creșterea viitoare.”

În primul său an ca o companie independentă, GXO a primit un rating ESG „AA” de la MSCI, plasându-l pe primul loc printre companiile din domeniu, și-a publicat raportul ESG inaugural și a primit recunoaștere pentru programele sale de angajare și incluziune pentru veterani și persoane cu dizabilități. În plus, compania a fost numită recent „Furnizorul anului pentru asistență și servicii” de către liderul aerospațial Boeing.

Despre GXO Logistics

GXO Logistics, Inc. (NYSE: GXO) este cel mai mare furnizor de logistică contractuală din lume și beneficiază de creșterea rapidă a comerțului electronic, a automatizării și externalizării. GXO se angajează să ofere un loc de muncă divers, de clasă mondială pentru aproximativ 120.000 de membri ai echipei, în peste 900 de locați, însumând aproximativ 18.6 de milioane de metri pătrați. Compania colaborează cu companiile de top din lume pentru a rezolva provocările logistice complexe cu lanțuri de aprovizionare și soluții de comerț electronic avansate tehnologic, la scară largă și cu rapiditate. Sediul corporativ al GXO este în Greenwich, Connecticut, SUA.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.