Hankook colaborează cu Hapag-Lloyd AG pentru a-și consolida capacitățile logistice

Producătorul de anvelope Hankook a semnat un acord de parteneriat pe termen lung cu a cincea companie de transport maritim de linie din lume. Hapag-Lloyd va furniza, în mod constant, un flux de containere de transport maritim și servicii de logistică. Acordul va spori capacitatea de export a Hankook și va consolida și mai mult competențele sale globale.

(de la stânga la dreapta) Hans Schaefer, director general pentru Regiunea Asia din Hapag-Lloyd și Sooil Lee, director general executiv Hankook Tire & Technology, la ceremonia de semnare a parteneriatului, în 7 decembrie 2021

­Precizările transmise ZIUA CARGO:

Producătorul de anvelope premium Hankook se va asocia cu Hapag-Lloyd AG, a cincea companie de transport maritim de linie din lume, pentru a-și consolida capacitățile logistice.. Hapag-Lloyd AG este o companie germană înființată în 1847, care oferă servicii de transport de linie între toate continentele și operează 257 de nave moderne.

În prezent, transportul de marfă maritim se află în plină criză. Lipsa globală de containere de transport maritim, cauzată în principal de pandemia COVID-19, a dus la congestionări severe ale porturilor și la prețuri ridicate ale mărfii. Pentru a trece peste aceste vremuri dificile, Hankook a semnat un contract pe termen lung cu Hapag-Lloyd. Un pas semnificativ bazat pe un parteneriat strâns de peste 20 de ani între Hankook și compania de transport maritim germană.

Ceremonia de semnare a avut loc la sediul Hankook „Technoplex” pe 7 decembrie 2021. Acordul a fost semnat în prezența lui Sooil Lee, director general Executiv Hankook Tire & Technology, Jongho Park, director general administrativ Hankook Tire & Technology, Hans Schaefer, director general al Regiunii Asia pentru Hapag-Lloyd și Minkyu Choi, președinte al Hapag-Lloyd Coreea.

Conform acordului, Hapag-Lloyd va furniza în mod constant un flux de containere de transport maritim, precum și servicii de logistică sustenabilă, din 2022 până în 2024. Hapag-Lloyd este, de asemenea, o companie orientată spre mediu, care caută să conserve resursele globale și să protejeze mediul în conformitate cu devotamentul Hankook pentru durabilitate.

„Suntem încântați să colaborăm cu Hapag-Lloyd în cadrul acestui acord pe termen lung care va contribui la creșterea capacității de export a Hankook și la stabilizarea lanțului nostru global de aprovizionare pe fondul unui mediu volatil”, spune Sooil Lee, președinte și director general executiv Hankook Tire & Technology. „Credem că această cooperare strategică va asigura un ecosistem rezistent care ne va întări și mai mult competențele globale, în special în vremuri de incertitudine”.

Operând în prezent în peste 180 de țări, Hankook va continua să-și dezvolte afacerea adaptându-se rapid la o piață schimbătoare și stimulând atât creșterea cantitativă, cât și pe cea calitativă.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.