Hankook va echipa mașinile Audi Q4 e-tron și Q4 Sportback e-tron

Electromobilitatea este o piață în creștere rapidă, cu cerințe unice, în special când vine vorba de anvelope. În urma unor instalări extinse de echipamente originale la Audi, inclusiv pentru liniile Audi e-tron, Audi e-tron Sportback și Audi e-tron GT, Audi Q4 e-tron și Audi Q4 Sportback e-tron vor fi acum echipate cu anvelope. Soluția de anvelope de la Hankook pentru această categorie de vehicule sporește autonomia pentru fiecare dintre cele două modele Audi datorită rezistenței sale scăzute la rulare.
­
­Precizările transmise ZIUA CARGO:

Vehiculele electrice reprezintă unul dintre cele mai importante elemente constitutive al viitorul transportului personal motorizat. Acest viitor a început demult pentru producătorul de anvelope premium Hankook. De exemplu, cele mai recente modele Audi – Q4 e-tron și Q4 Sportback e-tron – fac acum parte din portofoliul în creștere de vehicule electrice pentru care Hankook furnizează anvelope personalizate în calitate de echipament original. Pe lângă designul lor deosebit, cele două SUV-uri noi de la Audi se mândresc cu o serie întreagă de rafinamente tehnice. În același timp, tracțiunea pur electrică necesită o anvelopă care poate transfera această tehnologie cu încredere pe șosea: anvelopa Hankook Ventus S1 evo 3 ev este special dezvoltată pentru mașinile electrice.

Sanghoon Lee, președintele Hankook Tire Europe: „În calitate de partener de dezvoltare al Audi, am implementat împreună o serie de proiecte de succes în ultimii ani. Prin urmare, faptul că putem contribui la trecerea la vehiculele electrice prin furnizarea de anvelope adecvate înseamnă foarte mult pentru noi. Făcând acest lucru, aducem o contribuție importantă la o mobilitate din ce în ce mai sustenabilă.”

Rezistență scăzută la rulare, greutate redusă, capacitate mare de încărcare

Proprietăți care sunt deosebit de importante pentru anvelopele vehiculelor electrice. Acestea susțin performanța bateriei și, prin urmare, autonomia vehiculului, suportând în același timp în condiții de siguranță greutatea mai mare a vehiculului rezultată din acest concept. Pentru cerințele speciale ale mobilității electrice, inginerii Hankook au echipat Ventus S1 evo 3 ev cu o carcasă cu două straturi dintr-o fibră de înaltă performanță special dezvoltată.

Aceasta oferă o stabilitate foarte mare și asigură o greutate redusă a anvelopei în raport cu dimensiunea sa. La fel de importantă este și compoziția benzii de rulare utilizată pe Ventus S1 evo 3 ev, care a fost adaptată la nevoile mobilității electrice. Cuplurile sale de antrenare foarte mari asigură o aderență excelentă în condiții de carosabil umed și uscat, optimizând în același timp rezistența la rulare.

Pentru modelele de 20 și 21 de inchi pentru Audi Q4 e-tron și Audi Q4 Sportback e-tron, o armătură suplimentară pe bază de oțel este utilizată în zona talonului datorită înălțimii reduse a flancului pentru a crește și mai mult rigiditatea peretelui lateral. Pe lângă faptul că asigură că anvelopa se potrivește precis pe jantă, acest lucru are ca rezultat și un răspuns imediat al manevrării volanului.

Materialul de etanșare Hankook SEALGUARD® utilizat în interiorul anvelopelor (standard pe dimensiunile de 20 și 21‑ de inchi pentru Audi Q4 e-tron și Audi Q4 Sportback e-tron) etanșează automat orice perforație de până la 5 mm în diametru pe suprafața benzii de rulare a anvelopei. SEALGUARD® oferă avantajul de a putea continua călătoria fără întârzieri, chiar și în cazul în care anvelopa e înțepată de un cui.

Pentru vehiculele echipate cu SEALGUARD®, nu mai este necesar să aveți la dumneavoastră o roată de rezervă. Acest lucru oferă spațiu suplimentar în vehicul, economisește greutatea și elimină necesitatea de a schimba roțile pe marginea drumului, ceea ce poate fi periculos. Pe lângă beneficiile lor în materie de siguranță, anvelopele echipate cu tehnologia SEALGUARD® de la Hankook continuă să ofere confortul obișnuit, deoarece construcția lor de bază nu diferă de anvelopele fără SEALGUARD®.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.