Hapag-Lloyd și-a deschis birou în România

Cu o flotă de 251 de nave container moderne și o capacitate totală de transport de 1,8 milioane TEU, compania de transport maritim de linie Hapag-Lloyd, una dintre cele mai importante din lume, a deschis un birou în România, în 27 aprilie, potrivit USER.

Învecinată cu 5 țări europene și cu acces direct la Marea Neagră, România este o piață de creștere atractivă pentru Hapag-Lloyd și deține o poziție strategică în această regiune. Situat în București, capitala și centrul economic al țării, noul birou are 21 de angajați.

Cu o așezare geografică strategică, România oferă un hub important pentru traficul de containere în regiunea Mării Negre. Hapag-Lloyd oferă, în prezent, un serviciu direct, săptămânal, către și dinspre portul Constanța.

„România este o piață în creștere atractivă, cu un port important și o bună conexiune cu hinterland prin drum și cale ferată. Acest nou birou din București se aliniază strategiei noastre de a crește pe piețele cheie. Suntem foarte încântați să deschidem un birou propriu în această locație semnificativă din punct de vedere strategic, care ne va permite să ne deservim și mai bine clienții din zona Mării Negre și nu numai”, a declarat Juan Pablo Richards, senior managing director Regiunea Sud Europa la Hapag-Lloyd. 

În ultimii ani, România a atins una dintre cele mai mari rate de creștere dintre toate statele membre ale UE și a atras investiții semnificative din partea companiilor multinaționale și din alte țări ale UE. Cele mai importante mărfuri exportate din România sunt lemnul și produsele din lemn, produsele pentru automobile, anvelopele, automobilele, produsele din oțel și hârtia. Pe partea de import, cele mai importante sunt bunurile de larg consum, materialele de construcție, cauciucul natural și produsele alimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.