HARMAN România sprijină lupta împotriva COVID-19

HARMAN România sprijină lupta împotriva noului coronavirus și a efectelor negative asupra mediului socio-economic și donează 15.000 de euro către Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Marie Curie”, prin intermediul Fundației Coral. Compania susține, astfel, eforturile cadrelor medicale aflate în prima linie, cu materiale sanitare și de protecție, esențiale pentru tratarea pacienților infectați cu noul coronavirus, (COVID-19, SARS-CoV-2).

Suma a fost folosită pentru achizionarea de alcool sanitar, măști protectoare, combinezoane de protecție, substanțe dezinfectante pentru mâini și pentru suprafețe și mănuși chirurgicale. Toate materialele au ajuns deja la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Marie Curie”.

De asemenea, împreună cu organizația non-guvernamentală Dăruiește Viață, HARMAN a dezvoltat o campanie internă de strângere de fonduri. Baniidonați în urma acestei campanii vor ajutala construirea unui spital modular pentru tratarea pacienților infectați cu noul virus, aflat în curtea Spitalului Elias din București. Spitalul vaacomoda 50 de paturi dedicate persoanelor diagnosticate cu cazuri severe.

Campania internă s-a desfășurat pe durata unei luni de zile, angajații HARMAN având posibilitatea de a dona bani direct în contul fundației, printr-un sistem plăți online cu cardul.

De-a lungul celor 30 de zile, s-au implicat mai mult de jumătate din angajații HARMAN România și o mare parte din angajații unuia dintre furnizorii interni. Suma strânsă se ridică la o valoare de 30.160 lei și va fi utilizată în scopul construirii spitalului modular, în parteneriat cu organizația Dăruiește Viață.

„Sistemul sanitar a fost cel mai greu încercat în toată această perioadă. Consider că fără implicarea activă a companiilor și a societății civile, această criză ar fi fost mult mai greu de gestionat. De aceea, am ales să ne implicăm personal în acestă luptă. Mă bucur că echipa noastră, HARMAN România, își aduce și individual contribuția pentru un sistem sanitar mai bun”, afirmă Alexandru Moțoc, Managing Director HARMAN România.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.