Heinzmann rămâne 4 ani la TAROM

Christian Heinzmann, managerul privat de la compania TAROM, va rămâne în funcție încă 3 ani, revenind la mandatul inițial, de 4 ani, după ce fostul Consiliu de Administraţie al companiei, condus de Dan Pascariu, i-l tăiase la 1 an, cu largul concurs al ministrului condamnat ulterior la 5 ani de închisoare, Relu Fenechiu. Anunţul a fost făcut, marţi, de noul ministru al Transporturilor, Ramona Mănescu, la o conferință pe tema sectorului aviatic.

„Domnul Christian Heinzmann va rămâne în funcție, revenind la mandatul inițial, de patru ani. Din acest mandat, au mai rămas 3 ani. Managerul privat de la compania TAROM este sprijinit să implementeze Planul de Management, însă așteptăm să avem și rezultate din partea dumnealui”, a precizat Ramona Mănescu.

Mandatul lui Heinzmann ar fi trebuit să expire pe 19 noiembrie, însă Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) i-a revocat pe toţi membrii Consiliului de Administraţie – care complotaseră împotriva lui Heinzmann – şi a numit alţi membri. Decizia a fost motivată prin faptul că aceștia au încălcat statutul companiei și mandatul cu care au fost învestiți, reducându-i managerului general mandatul.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.