Heisterkamp Transportation Solutions, contract multianual pentru managementul flotei

Heisterkamp Transportation Solutions a semnat un contract multianual pentru utilizarea soluțiilor avansate de la Transics în scopul managementului flotei. Astfel, compania își va echipa întreaga flotă de 750 de vehicule cu computere de bord TX-SKY și va implementa soluția mobilă TX-FLEX pentru înregistrarea facilă a activităților din afara cabinei.

Heisterkamp Transportation Solutions își echipează întreaga flotă de 750 de vehicule cu computere de bord TX-SKY de la Transics

Iată precizările, în comunicatul remis redacției:

Pentru a ține pasul cu provocările actuale ale, companiile de transport trebuie să își optimizeze performanța flotelor prin îmbunătățirea siguranței și eficienței.Heisterkamp Transportation Solutions, o compania olandeză specializată în camioane care este activă în întreaga Europă, a utilizat soluții pentru managementul flotei (fleet management solutions – FMS) încă din 2006. Semnând un contract pe patru ani, aceștia își îmbunătățesc acum întreaga flotă. Până la sfârșitul acestui an, toate cele 750 de camioane pentru sarcini grele vor fi echipate cu noul computer de bord TX-SKY de la Transics.

Soluțiile FMS de la Transics conferă flexibilitate șoferilor

Compania a identificat o cerere tot mai mare din partea propriilor șoferi pentru înregistrarea activităților din afara cabinei, mai ales la finalizarea comenzilor. Aceștia aveau, de asemenea, nevoie de un calcul avansat al timpului de sosire estimat, inclusiv timpul pentru condus și timpul de odihnă. Așadar, Heisterkamp a decis să își integreze soluția existentă în soluția FMS avansată de la Transics.

Întreaga sa flotă va fi echipată cu computere de bord TX-SKY. Suplimentar, șoferii săi vor utiliza aplicația TX-FLEX pe smartphone-uri. Utilizând această aplicație, șoferul poate finaliza activități specifice din afara cabinei, precum scanarea de coduri de bare, încărcarea de imagini, adăugarea de comentarii din partea clienților și informații privind paleții sau raportarea de probleme.

Astfel, acesta își poate finaliza comanda în mod direct la punctul de livrare. Datele sunt sincronizate prin Bluetooth cu TX-SKY. De asemenea, toate datele relevante sunt, transmise către biroul administrativ prin software-ul pentru birou administrativ TX-CONNECT de la Transics, care permite ca dispecerii să monitorizeze toate datele pentru vehicule și șoferi de pe un singur ecran.

Creșterea tot mai mare a cererii din partea șoferilor pentru soluții mobile

Tom van Noort, Director Information and Communications Technology ICT în cadrul Heisterkamp, a afirmat următoarele: „Având la bază mai mulți ani de cooperare de succes între Heisterkamp și Transics, acest nou contract multianual va consolida și mai mult această relație. Am decis să efectuăm pasul următor prin echiparea întregii noastre flote cu TX-SKY și prin adăugarea a TX-FLEX, o soluție mobilă de ultimă oră.”

Hein Thijssen, Director Vânzări Olanda în cadrul Transics, a adăugat: „Astăzi, o soluție FMS trebuie să ofere cel mai înalt nivel de flexibilitate către șoferi, nu doar în interiorul cabinei. Înainte de a lucra cu TX-FLEX, șoferii din cadrul Heisterkamp au fost nevoiți să utilizeze diverse aplicații terțe. Cu toate acestea, cu TX-FLEX, aceștia au o aplicație mobilă cu utilizare facilă care extinde computerele lor de bord fixe și care permite accesarea datelor de oriunde și oricând.”

Soluțiile FMS de la Transics asigură un nivel înalt de calitate pentru piața de transport din România

Heisterkamp este activă în șapte orașe din Europa, inclusiv un sediu în România, la Cluj. Așadar, noul contract pe termen lung cu Heisterkamp este o dovadă în plus a capacităților Transics de a sprijini în mod eficient piața de transport din România. „Industria de transport română este cunoscută pentru perspectiva sa modernă și orientată spre viitor. Mai ales în această piață, vedem o cerere semnificativă pentru soluții inovatoare. De exemplu, companiile doresc să îmbunătățească siguranța și timpul de activitate al flotelor. Împreună cu Heisterkamp, noi discutăm integrarea soluțiilor noastre de diagnoză de la distanță ca un pas secundar,” a declarat Ingo De Schrijver, Lider Vânzări regionale și operațiuni pentru Europa de Nord și CEE în cadrul Transics.

Soluția pentru diagnoză de la distanță de la Transics, TX-DIAGNOSTIX, este prima platformă din Europa pentru diagnoză de la distanță care acceptă mai multe mărci de vehicule comerciale și care este încorporată în FMS. Așadar, dispecerii de marfă nu mai trebuie să lucreze cu diferite sisteme de diagnoză de la distanță de la diverși producători de camioane. Soluția de diagnoză de la distanță de la Transics ajută la creșterea timpului de activitate al vehiculelor, prin evitarea defecțiunilor de sistem și optimizarea programului de service al vehiculelor.

Despre Transics

Transics International BVBA, parte a grupului WABCO, a fost înființată în 1991, iar în prezent dezvoltă și comercializează soluții pentru gestionarea flotelor în sectorul transporturilor și logisticii. Transics este un furnizor de servicii complete globale pentru gestionarea camioanelor, șoferilor, remorcilor, mărfurilor și a subcontractanților. Soluțiile noastre reprezintă rezultatul a mulți ani de experiență, prin eforturi intense imense din partea departamentului de cercetare și dezvoltare, precum și unei atenții sporite asupra experienței clienților. Transics, cu sediul în Ypres (Belgia), a devenit un lider european în acest sector, fiind activ la nivel mondial. Pentru mai multe informații, vizitați www.transics.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.