Hödlmayr investește 6 milioane euro în modernizarea flotei

„Logistica transporturilor“, principalul domeniu de interes

Hödlmayr Logistics România va investi anul acesta 6 milioane de euro în modernizarea flotei de autovehicule. Evoluțiile pozitive de pe piața auto din România au continuat și în anul 2017. În exercițiul financiar actual, filiala Hödlmayr își concentrează toate forțele pe „logistica transporturilor“ ca domeniu principal de activitate, informează compania. 

Numărul total de vehicule noi înmatriculate în România s-a ridicat anul trecut la 105.000 vehicule, cu circa 10% mai mult decât în anul precedent. Și numărul de vehicule rulate a crescut − de la cca. 400.000 la 518.000 autovehicule.

Vorbim aşadar despre creșterea volumului de piață, ceea ce pentru noi, în 2017, a însemnat, în cea mai mare parte, comenzi de import. Am transportat în total 80.000 vehicule“, concluzionează Tamer Sen, directorul general al Hödlmayr Romania.

Alte investiții în flota de vehicule

Pentru a încuraja și alți producători auto să colaboreze cu Hödlmayr Logistics Romania în viitor, compania a investit de curând alte șase milioane de Euro în modernizarea propriei flote de autovehicule. „Prelungirea contractelor cu un alt producător Premium, pentru distribuția a 30.000 vehicule pe an la nivel național, ne face să privim cu optimism spre viitor“, completează Tamer Sen.

Resursele umane joacă un rol decisiv

Pentru a îndeplini standardele înalte de calitate în transportul auto, Hödlmayr investeşte în primul rând în propriul capital uman și implementeaza măsuri atente, detaliate de recrutare și măsuri speciale de formare și perfecționare.

Tamer Sen, directorul general al Hödlmayr Romania

„Activitatea noastră este caracterizată în primul rând de bunurile speciale pe care le transportăm, deci de vehicule noi și valoroase. Pe de altă parte, deosebit de important este aspectul siguranței, ceea ce înseamnă că angajații noștri pot conta pe noi ca angajator și ca partener. Ca afacere de familie în continuă creștere, cu o activitate internațională, oferim acea fundație stabilă de care este nevoie în aceste timpuri nesigure, în schimbare“, subliniază Tamer Sen, adăugând: „Conceptul de e-mobility aduce angajaților noștri noi provocări interesante.“

Hödlmayr Logistics România

Hödlmayr Logistics Romania este a doua companie de logistică de transport auto din România, numărând în prezent peste 200 de angajați. Flota de vehicule este compusă din peste 100 transportoare speciale.

Sediul din Bascov include o capacitate de garare pentru cca.  3.700 vehicule și asigură – pe lângă soluțiile de transport, și lucrări de service și îmbunătățire și asigurare a calității. Cifra de afaceri a filialei Hödlmayr din România s-a ridicat în anul precedent   (2017) la 23 de milioane Euro.

Hödlmayr International AG

Hödlmayr International AG este o companie de familie cu activitate internațională din Schwertberg  (Austria) specializată în logistica transporturilor auto. Compania s-a specializat pentru întreg lanțul de aprovizionare – de la preluarea vehiculelor din fabrică / portul de intrare, până la livrarea către dealerii auto / proprietarii de flote.

Se livrează anual  cca. 1,75 milioane vehicule. Hödlmayr International AG și filialele sale din  16 țări  însumează 1.800 de angajați. În total, grupul dispune de peste 780 transportoare auto speciale, 12 sisteme de tractare și o suprafață de depozitare de  cca.1,1 milioane metri pătrați pentru cca. 50.000 vehicule. Cifra de afaceri a societății s-a ridicat în anul precedent la 275 milioane Euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.