Hödlmayr, nou contract de transport cu un producător auto român

Hödlmayr Romania, furnizor principal de servicii în domeniul logisticii de transport, anunță încheierea unui nou contract în domeniul logisticii de transport. Profesioniștii din domeniul auto au început, recent, derularea transporturilor de mașini noi ale unui producător de marcă din România spre Ungaria, Austria, Germania, Danemarca și Belgia. Capacitatea totală anuală de transport este de circa 13.000 de autovehicule.

Tamer Sen, general manager Hödlmayr România

În mod cert, succesul ne-a fost asigurat de calitatea întregului nostru concept de transport, de la preluarea vehiculelor de la poarta fabricii până la livrarea lor către dealerii si proprietarii de flote auto. La aceasta se adaugă desigur experiența noastră, eficiența precum și încrederea câștigate de-alungul timpuluiVolumul nostru crescut de exporturi, din România spre Europa de Vest și Centrală, se integrează perfect în fluxurile și capacitățile noastre logistice de transport“, a declarat Tamer Sen, general manager Hödlmayr România.

Hödlmayr Romania

Hödlmayr Romania este a doua firmă ca mărime în domeniul logisticii de transport din România, cu peste 200 de angajați. Flota de autovehicule se compune din peste
100 de transportoare speciale. Sediul din Bascov dispune de o capacitate de garare pentru circa 3.400 de autovehicule, aici, pe lângă operațiunile de transport, se pot executa și numeroase lucrări de service sau de îmbunătățire și asigurare a calității. Hödlmayr Romania a obținut în 2016 o cifră de afaceri de 36 milioane Euro, ceea ce corespunde unei creșteri de 10% față de anul precedent.  

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.