ID Logistics, 2 ani de activitate în România

ID Logistics a împlinit, la începutul lunii octombrie, doi ani de activitate în România și a sărbătorit alături de parteneri și angajați.

„Ne bucurăm să celebrăm această aniversare și să adăugăm încă un an de activitate de succes în Romania, un an de stabilizare a business-ul existent dar și de dezvoltare susținută. În 2019 am extins operarea pe segmentul de retail cu încă două platforme, adăugând în portofoliul nostru operațiuni logistice pentru produse alimentare la temperatură controlată și servicii de transport. Dezvoltarea companiei pe plan local se datorează în principal echipei dedicate de angajați, adevărați antreprenori, care inovează permanent în munca de zi cu zi. Calitățile noastre de bază sunt flexibilitatea și agilitatea de a răspunde rapid nevoilor clienților noștri, oferind în același timp servicii inovative și de înaltă calitate.” a menționat Yann Belgy, directorul general al ID Logistics România și Polonia.

„ID Logistics este unul dintre partenerii noștri atât în România, cât și la nivel global. Extinderea activității a venit ca urmare a unei colaborări de succes pentru cel mai mare depozit al nostru. Vom continua să lucrăm împreună pentru a oferi servicii din ce în ce mai performante clienților noștri” a adăugat Bogdan Grigorescu, directorul de Logistică al Carrefour România.

Acest al doilea an a reprezentat totodată un pas firesc în strategia de business a ID Logistics pe piața din România, compania intenționând să se extindă în continuare pe domeniile retail, FMCG, high tech, fashion, cosmetice și e-commerce, unde are un know-how solid și clienți de renume mondial în diverse țări.

ID Logistics este un furnizor internațional de servicii logistice, înființat în anul 2001 în Cavaillon, Franța, de către Eric Hemar. În cei 18 ani de existență, compania s-a extins rapid la nivel global în Europa, Asia, Africa și America de Sud, prin expansiune directă sau prin achiziția unor companii logistice de top.

ID Logistics a înregistrat anul trecut venituri de 1,410 miliarde de euro, cu 9.3% mai mult față de în anul precedent. În cadrul său lucrează în prezent 20.000 de angajați, ce deservesc operațiuni în 18 țări, totalizând aproximativ 5,5 milioane de metri pătrați de spații de depozitare.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.