ID Logistics – un an în România

ID Logistics a împlinit la 1 octombrie un an de activitate în România și a sărbătorit într-un cadru informal alături de angajați și parteneri.

„Aniversarea ne bucură și ne face mândri de echipa construită în tot acest timp, începând cu colegii noștri care recepționează marfa, cei de la depozitare, pregătire comenzi, etichetare, expediție, curățenie, securitate, IT, calitate, HR, cei care activează în partea de cross doc sau în management.”, a menționat Paul Niță, Director de Operatiuni, în cadrul evenimentului.

„Resursa noastră de bază este formată din echipa de angajați iar valorile după care ne ghidăm zi de zi sunt: antreprenoriatul, excelența operațională, standardele înalte și sprijiinul reciproc.”, a adăugat el. ID Logistics a intrat pe piața din România în octombrie anul trecut preluând serviciile logistice de dry retail ale Carrefour în depozitul din Chiajna de 65.000 m2.

„Căutăm constant parteneri pe termen lung și cu care să împărtășim aceleași principii de calitate, iar colaborarea cu ID Logistics s-a dovedit a fi una de bun augur. Vom continua să lucrăm împreună pentru îmbunătățirea permanentă a operațiunilor din cadrul depozitului și oferirea de servicii excelente clienților noștri.”, a declarat Bogdan Grigorescu, Directorul de Logistică al Carrefour România SA.

Acest an este un prim pas în dezvoltarea ID Logistics pe piața din România, compania intenționând să se extindă pe domeniile FMCG, retail, high tech, fashion, cosmetice și e-commerce, unde are un know-how solid și clienți de renume mondial la nivel internațional.

ID Logistics este un furnizor internațional de servicii logistice, înființat în anul 2001 în Cavaillon, Franța, de către Eric Hemar. În cei 17 ani de existență, compania s-a extins rapid la nivel global în Europa, Asia, Africa și America de Sud, prin expansiune directă sau prin achiziția unor companii logistice de top. Grupul ID Logistics a înregistrat anul trecut venituri de 1,329 miliarde de euro, cu 24,2% mai mult decât în anul precedent. În cadrul său lucrează în prezent 19.000 de angajați ce deservesc 300 de operațiuni în 18 țări, totalizând aproximativ 5,5 milioane de metri pătrați de spații de depozitare.

www.id-logistics.com

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.