Inca 39 de proprietari de scutere in Sectorul 4

In ultimele doua luni, Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor (SPCEP) – Sector 4 a eliberat 39 certificate de inmatriculare pentru detinatorii de mopeduri, documentele fiind intocmite in numai doua ore.

In conformitate cu prevederile Hotararii nr. 199/2007 a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, scuterele si alte vehicule pe doua sau trei roti, a caror viteza maxima nu depaseste 45 km/ora si care au o capacitate cilindrica de pana in 50 centimetri cubi sunt inmatriculate pe raza de domiciliu a proprietarilor. Astfel, in Sectorul 4, inregistrarea mopedurilor se face de catre proprietari la sediul SPCEP din strada Straduintei nr. 1.

Acte necesare pentru inscriere: cererea solicitantului, actul de identitate in cazul persoanelor fizice, sau certificatul de inmatriculare, in original si copie pentru persoanelor juridice, cartea de identitate a mopedului, in original si copie, dovada efectuarii inspectiei tehnice, potrivit legii, dovada platii taxei de inregistrare – 40 lei, dovada platii contravalorii certificatului de inregistrare – 24 lei si dovada platii contravalorii placutei cu numarul de inregistrare, in valoare de 30 lei.

Taxele pentru inscrierea mopedurilor se achita la Directia de Impozite si Taxe Locale Sector 4 (strada Nitu Vasile nr. 50-54, strada Oltenitei nr. 37-39 si strada Serban Voda nr. 43), certificate de inmatriculare eliberandu-se in doua ore de la data depunerii cererii si a documentelor necesare.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.