Inca 5 gradinite din Sectorul 4, anvelopate


 

Primarul Cristian Popescu – Piedone a receptionat, joi, lucrarile de reabilitare termica a altor 5 gradinite din Sectorul 4 al Capitalei, finalizate in aceasta luna dupa ce in septembrie s-au terminat operatiunile la alte 4 unitati de invatamant prescolar.

 

Edilul a cerut Administratiei Scolilor, Liceelor si Gradinitelor Sector 4 sa urgenteze executarea acestor lucrari, astfel ca au fost finalizate in timp record. Gradinita nr. 4 – „Lizuca”, Gradinita nr. 30 – „Copiii Soarelui”, Gradinita nr. 227 – „Raza de Soare”, Gradinita nr. 262 – „Alba ca Zapada” si Gradinita nr. 164 – „101 Dalmatieni” sun au acum si infatisare noua, intrucat lucrarile au presupus inlocuirea tamplariei vechi cu geamuri termopan iar peretii au fost anvelopati cu material termoizolant. La fel s-a intamplat la Gradinitele nr. 207 – „Floare Albastra”, nr. 238 – „Martisor”, nr. 167 – „Poiana Florilor” si nr. 29 – „Caprioara”, anvelopate luna trecuta.

Alte 7 gradinite mai sunt incluse in programul de reabilitare termica, acestea aflandu-se acum in lucru, urmand a fi gata pana la finalul lunii octombrie, potrivit primarului Cristian Popescu-Piedone. „Am decis sa finalizam cat mai curand reabilitarea termica a gradinitelor, astfel incat, pana la debutul anotimpului rece, acestea sa ofere conditii optime desfasurarii procesului educational, mai ales ca se anunta o iarna friguroasa. Trebuie sa oferim copiilor nostri un cadru in care sa se dezvolte armonios, pentru ca, investind in ei, investim in viitor”, a precizat ediul Sectorului 4.

Magda SEVERIN

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.