Incalcarea regimului constructiilor, amendata cu 28.500 de lei in Sectorul 6

 

Serviciul Disciplina in Constructii din Primaria Sectorului 6 a aplicat, de la inceputul anului, amenzi de peste 28.500 lei cetatenilor care nu au respectat Legea 50/2001 privind autorizarea constructiilor.

 

Cele mai mari sanctiuni, intre 3.000 si 2.000 de lei, au fost incasate de cei care au executat constructii noi sau extinderi ale constructiilor existente fara a detine autorizatie. Amenda intre 3.000 si 10.000 de lei au primit si cetatenii care nu au respectat prevederile autorizatiilor de construire ce le-au fost eliberate de Primaria Sectorului 6. Un exemplu de acest fel este amendarea si stoparea lucrarilor in cazul proprietarilor care nu respecta regimul de inaltime al constructiei pentru care li se elibereaza initial autorizatia de construire. In astfel de situatii, pentru a intra in legalitate, proprietarii au obligatia sa obtina o noua autorizatie.

Amenzi in valoare de 3.000 de lei au primit si persoanele care au instalat pe raza sectorului firme luminoase fara a detine autorizatie de construire eliberata de Primaria Sectorului 6. (M.S.)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.