Incepe construirea noii Piete Aparatorii Patriei

 

Piata agroalimentara \”Aparatorii Patriei\” din Sectorul 4, recunoscuta ca singurul spatiu din Bucuresti unde se organizeaza de Pasti targul de miei vii, va intra de luni, 28 noiembrie, in reconstructie si modernizare, lucrarile urmand sa se finalizeze in martie 2012. Este cea de-a cincea piata din aceasta zona a Capitalei care se recladeste din temelii, pentru aceasta primaria angajand un credit bancar de 5,8 milioane de lei, cu TVA, ce va fi returnat din taxele percepute de Administratia Pietelor.

Luni, la ora 12.00, primarul Cristian Popescu-Piedone se va intalni la fata locului cu constructorul, pentru a discuta ultimele detalii inainte de inceperea lucrarilor de demolare a vechii constructii. Potrivit edilului, viitorul complex agroalimentar \”Aparatorii Patriei\” va fi un spatiu ultramodern, cu o cladire construita pe 2.600 mp, cu parter, un etaj si un miniabator pentru sacrificarea animalelor.

La parter, pe o suprafata de circa 1.830 mp, vor fi amenajate spatii comerciale, tarabe pentru fructe si legume si grupuri sanitare. Alti 700 mp vor fi utilizati pentru construirea unui miniabator pentru sacrificarea animalelor. Primarul isi doreste sa continue traditia de a organiza aici, si in 2012, pentru al patrulea an consecutiv, singurul targ de miei vii din Bucuresti, dotat cu o hala de asomare ultramoderna, la standardele impuse de Uniunea Europeana.

La etaj, pe o suprafata de circa 65 mp, vor fi amenajate birourile Directiei de Administrare a Pietelor Sector 4 si grupuri sanitare. Subsolul va fi dotat cu spatii tehnice, o centrala de ventilatie, o centrala termica, o statie de pompare si o gospodarie de apa.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.