Industrial Access, o nouă flotă

Cu un buget de dezvoltare sustenabilă de 13.630.000 de euro în 2018, Industrial Access investește 200.000 de euro într-o nouă flotă cu autovehicule cu motor Euro 6.

Din luna ianuarie a acestui an, compania Industrial Access deține o nouă flotă 100% eco, în urma unei investiții de 200.000 de euro. Aceasta constă în achiziția a 12 noi autoturisme cu motorizare Euro 6, respectiv nouă Dacia Dokker, care deservesc activitățile de service mobil, și trei Ford Focus break, pentru vânzările on site. Investiția face parte din strategia de dezvoltare sustenabilă a Industrial Access, lider pe piața de închirieri utilaje pentru acces și lucru la înălțime, pentru care compania are alocat în acest an un buget total de 13.630.000 de euro.

„Industrial Access este exemplul de succes care arată că o afacere dezvoltată pe baza unor valori puternice, precum pasiunea, performanța, etica și sustenabilitatea este un obiectiv realizabil. În calitatea noastră de lideri de piață, într-o industrie care nu poate exista pe termen lung fără un management ecologic al resurselor, ne propunem să implementăm soluții aliniate conceptului de economie circulară, care presupune eficientizarea consumului și minimizarea impactului negativ asupra mediului. Însuși modelul de afaceri al Industrial Access, bazat pe închirierea de utilaje și echipamente, oferă pieței o soluție de optimizare a resurselor disponibile (timp, combustibil, utilaje). Acesta este viitorul”, spune Ștefan Ponea, Fondator – Director General, Industrial Access.

“Fiecare pas pe care Industrial Access îl face în direcția soluțiilor eco friendly reprezintă un factor major de diferențiere pe piață și de susținere a serviciilor companiei la nivel premium. În acest context, reînnoirea flotei auto reprezintă garanția unor servicii de calitate, a unui uptime maxim și asigură un nivel ridicat de productivitate, cu sprijinul tehnologiei de ultimă generație”, arată Ștefan Ponea.

Autoturismele echipate cu motoare Euro6 emit cu 55% mai puține noxe față de standardul de emisii Euro 5, fiind cele mai ecologice disponibile pe piață la acest moment. Acestui avantaj i se adaugă consumul redus de combustibil.

Întreaga flotă a companiei Industrial Access, formată din peste 3000 de echipamente, are o vechime mai mică de 3 ani, ceea ce presupune motoare cu emisii reduse și consum scăzut de carburanți. Numai în ultimii doi ani, investițiile Industrial Access în soluții ecologice și sustenabile au ajuns la un total de 24.000.000 de euro. Din acestea, un pas important a fost făcut la finalul anului 2017, prin achiziția, în premieră pentru Europa de Est, a JLG 1850 SJ, cea mai înaltă nacelă autopropulsată cu braț telescopic din lume, al cărei preț a depășit suma de 350.000 de euro.

Despre Industrial Access

Industrial Access este cea mai mare companie de închirieri utilaje pentru acces și lucru la înălțime din zona Balcanilor. Cu o istorie de 13 ani de creștere rapidă, de la o mică firmă antreprenorială la cea mai dezvoltată rețea din regiune, Industrial Access, membră a grupului TVH, oferă soluții de închiriere de echipamente pentru acces și lucru la înălțime, precum și alte utilaje de construcții (generatoare, compresoare, excavatoare, scule portabile etc.).

Compania are o echipă locală de peste 100 de angajați, care, printr-o rețea de 24 de depozite, operează o flotă de peste 3000 de echipamente moderne, în valoare de peste 43 milioane Euro și cu o vechime mai mică de 3 ani. Industrial Access a reușit să ofere siguranță, eficiență și confort pentru mai mult de 12.500 de clienți unici în ultimii 13 ani.

Pentru mai multe detalii: http://www.smartrent.ro/ro/, https://www.industrialaccess.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.