Înscrieri pentru stagii la Renault

Studenţii şi masteranzii de la universităţi din România pot accesa programul de stagii „Drive Your Future” al Groupe Renault România. Anul acesta, 300 300 de teme cu specific auto deschid şansele unei cariere pentru tinerii din România.

Ai făcut deja primul pas în cariera pe care ţi-o doreşti: Bine ai venit în pagina Programului de internship Drive Your Future!

Fii stagiar Groupe Renault Romania şi pune-ţi amprenta în oricare dintre etapele de dezvoltare ale unui vehicul: design, proiectare, testare, fabricaţie, logistică, vânzare, post vânzare şi finanţare.

Din catalogul cu temele de stagiu pentru anul 2018, cei interesați trebuie să aleagă trei teme, în ordinea intereselor. Apoi se completează formularul, se ataşează CV-ul şi se apasă butonul Aplică. Opţiunile vor fi luate în considerare în ordinea exprimată.

Dacă profilul corespunde temei de stagiu pentru care au aplicat, cei înscriși vor fi invitați la un interviu.

Stagiile desfăşurate în cadrul echipei durează între trei şi nouă luni, în funcţie de specificul activităţii.

Beneficii:

  • Bursă lunară progresiva în valoare de 1.200 lei. Daca ţi-a plăcut primul stagiu şi ne-ai convins cu pasiunea si dorinta ta de a continua să inovezi, vei beneficia de 1.400 lei la următorul stagiu desfăşurat alături de noi.
  • Posibilitatea realizării lucrării de licenţă sub îndrumarea unui tutore care te va ghida şi îţi va oferi suportul necesar.
  • Program flexibil şi acces la cele mai noi informaţii din industria auto.
  • Mediu de lucru multicultural şi acces la spaţii de dezvoltare precum Creative Lab. (North Gate).
  • Participarea la ateliere de inserţie profesională care îţi vor fi utile în orientarea planurilor tale de carieră.
  • Întâietate în vederea angajării: odată ce ţi-ai desfăşurat stagiul în cadrul companiei noastre şi ai primit evaluare pozitivă din partea tutorelui, sunt şanse mari să devenim colegi.

În ultimii ani, 1.800 de stagiari şi-au pus amprenta pe viitorul automobilului, iar 30% din aceştia contribuie astăzi la succesul produselor Grupului, fiind angajaţi.

În plus, Groupe Renault România este partener activ şi de durată al universităţilor cu profil tehnic din România, contribuind astfel la sistemul național de educaţie.

“A fi stagiar înseamnă a-ţi pune amprenta pe viitorul automobilului. Studenţii şi masteranzii pot contribui, încă de la început, la dezvoltarea unui vehicul, trecând prin oricare dintre etapele acestuia: studii client, design, proiectare, testare, fabricaţie, logistică, vânzare, post vânzare şi finanţare”, se arată în comunicatul remis redacției.

Aceştia vor descoperi compania, prin experiența directă dobândită în fiecare dintre activități:

  • Centrul de Design Renault Design Central Europe, Bucureşti
  • Centrul R&D, Renault Technologie Roumanie (inclusiv Centrul Tehnic Titu), Bucureşti şi Titu – Inginerie şi Testare
  • Platforma Industrială Dacia (inclusiv AILN), Mioveni – Fabricaţie şi Logistică
  • Matriţe Dacia, Piteşti
  • Renault Commercial RoumanieCentrul de Piese de Schimb, Bucuresti şi Oarja – Comercializare şi Post Vânzare
  • Renault Servicii România, Bucureşti
  • Renault Crédit International, Bucureşti – Finanţare

Programul de stagii „Drive Your Future” oferă şansa de a prezenta studenţilor şi masteranzilor diversitatea şi specificul activitaţilor auto, încurajându-i, cu ajutorul tutorilor, să găsească cele mai creative soluţii la provocările tehnice. Totodată, programul îi ajută să îşi dezvolte competenţele necesare debutului în carieră. Întreaga ofertă de stagii poate fi consultată pe site-ul companiei.

Groupe Renault România

Constructor de automobile din 1898, Groupe Renault este prezent în 127 de ţări şi a vândut 3,76 milioane de vehicule în 2017. Mizează pe complementariatea celor cinci mărci (Renault, Dacia, Renault Samsung Motors, Alpine şi Lada), pe vehiculul electric şi pe alianţa sa unică cu Nissan şi Mitsubichi. Pentru a răspunde marilor provocări tehnologice în viitor şi a continua strategia de creştere rentabilă, Grupul se sprijină pe dezvoltarea sa la nivel internaţional.

Groupe Renault este singura companie din România care integrează toate activităţile specifice construcţiei automobilului, ceea ce a condus la o performanță economică susținută și la o varietate de oferte de recrutare pentru specializări diferite pentru: studii client, design, inginerie, testare, fabricaţie, logistică, comercializare, servicii de business, post-vânzare, finanţare. În 2016 Groupe Renault România a depășit 5 miliarde de euro cifră de afaceri.

Aflat în centrul gamei Global Access (din care fac parte modelele Dacia, produse pe platforma industrială de la Mioveni), Grupul e lider pe piaţa locală cu mărcile Dacia şi Renault. Cei 17.700 de angajaţi ai Groupe Renault România inovează în ceea ce priveşte produsele şi bunele practici, fiind recunoscuţi pentru profesionalismul lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.