Întârzieri la revizuirea SF pentru Autostrada Tg.Mureş – Ditrău

1

lucrari-autostrada-cnadnrCNAIR aduce clarificări privind întârzierea punerii în aplicare a contractului de revizuire a Studiului de Fezabilitate (SF) pentru Autostrada Târgu – Mureş – Ditrău:

CNAIR SA a semnat contractul de servicii pentru Proiectul „Revizuire Studiu de Fezabilitate pentru Autostrada Târgu – Mureş – Ditrău” în data de 20 mai 2015.

Contract aferent sectorului de Autostradă Târgu Mureş – Ditrău face parte din coridorul Autostrăzii Târgu Mureş – Ditrău – Târgu Neamţ – Iaşi – Ungheni.

În perioada 15 iulie 2015 – 30 septembrie 2016 contractul a fost suspendat din cauza lipsei de finanţare.

Deşi pe data de 20 noiembrie 2016 a fost emis ordinul de începere a Contractului de Servicii, anumite aspecte consemnate în răspunsul Curţii de Conturi au dus la o nouă suspendare a contractului în data de 20 decembrie 2016.

Ca atare, în cadrul contractului „Revizuire Studiu de Fezabilitate pentru Autostrada Târgu  Mureş – Ditrău” a fost prevăzută realizarea unei Analize Multicriteriale în baza căreia urmează să fie determinată varianta finală a traseului autostrăzii Târgu Mureş – Ditrău.

În prezent se aşteaptă răspunsul Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice referitor la consilierea metodologică privind modul de interpretare şi aplicare a prevederilor art. 104, alin (8) din Legea 98/2016″.

1 COMENTARIU

  1. Noi nu am trecut inca niste delusoare pe Lugoj-Deva si vrem sa trecem 3 randuri de munti, intr-o zona slab populata. Asa in traseu at merge in Franta, Italia sau Elvetia dar in nici in caz in Romania. Poate copiii nostril sa mearga pe aceasta autostrada!
    Fiti realisti si faceti Sibiu-Brasov-Bacau. O sa fie de trecut Persanii care or fi ei mici dar sunt abrupti, si Pasul Oituz care e mult mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.