International Alexander a câștigat concursul Romanian Transport Company of the Year 2017 – Hankook

International Alexander a primit trofeul Romanian Transport Company of the Year 2017 – Hankook, în cadrul Galei Premiilor de Transport, organizată de către revista Ziua Cargo, pe 3 noiembrie 2017, la Alexander Ballroom, București.

Castigatori

Locurile doi și trei au fost ocupate de companiile H.Essers (care a câștigat, de asemenea, Premiul pentru IT) și Dumagas (care a câștigat și Premiul pentru Management).

International Alexander și-a adjudecat, de asemenea, Premiul pentru Popularitate și Premiul pentru Stabilitate Financiară, în timp ce Premiul pentru Siguranță Rutieră a plecat către OST Transport.

Denis Spedition a câștigat trofeul Romanian Transport Company of the Year 2017 – Hankook pentru flote mici.

Trofeul Echipamentul Anului în Romania  – 2017

În cadrul Galei Ziua Cargo, au fost decernate și trofeele ediției 2017 a concursului „Echipamentul Anului în România” pentru categoriile transpaletă electrică, stivuitor și reach truck.

Câștigătoarele anului 2017 au fost:

Transpaletă Electrică

– BT Levio P – LPE 200/10 – Toyota Material Handling Romania

Stivuitoare

Hyundai 20BT-9 – reprezentat în România de Coremo Servicii

– Toyota Traigo48 – 8FBE20T – Toyota Material Handling Romania

Reach Truck

– BT Reflex – RRE 160 H – Toyota Material Handling Romania

Juriul a decis, de asemenea, să acorde două premii speciale.

Premiul Special pentru Ergonomie a plecat către stivuitorul  Hyundai 20BT-9 (Coremo Servicii), iar Premiul Special pentru Inovație către Yale ERP20 VT (reprezentat în România de Vectra Eurolift Service).

Ceremonia a avut loc în prezența a peste 370 de reprezentanți ai industriei de transport și logistică, iar atmosfera a fost animată de spectacole oferite de Blue Noise și Proconsul.

Ca în fiecare an, evenimentul a oferit un prilej de întâlnire între cererea și oferta de transport, reprezentând o platformă de unde s-au putut porni afaceri noi, fiind prezenți numeroși transportatori, clienți de transport, precum și furnizori de soluții dedicate acestui segment de piață.

Galerie foto

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.