International Alexander Holding, proprietar oficial al Vio Transgrup

International Alexander Holding, specializată în transport și logistică, al cărei fondator este omul de afaceri Simion Apreutese, ce conduce o companie de referință, își extinde afacerea prin achiziția Vio Transgrup – prima companie de transport de la noi din țară certificată Tapa1.

Grupul IAH a obtinut acordul de la Consiliul Concurentei și a devenit oficial proprietar al Vio Transgrup, la finalul anului 2020.

Valoarea tranzactiei nu a fost făcută publică de fondatorul International Alexander, însă finantarea acesteia a fost sustinuta de Unicredit Bank.

De asemenea, Deloitte România a asistat International Alexander in procesul de achizitie a companiei Vio Transgrup.

„Prin dezvoltarea serviciilor oferite în mod constant, clientii International Alexander Holding vor beneficia de o gama diversificată, specializată si cu focus pe securitatea întregului lanț de transport și logistică”, se arată în comunicatul transmis ZIUA CARGO.

În plus, International Alexander este cea mai stabilă companie de transport din industrie și a confirmat an de an creșteri remarcabile, având recunoastere in ultimii patru ani ca fiind “Cel mai eficient operator de transport cu capital românesc”.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.