International Lazar Company pe podiumul european

International Lazar Company a urcat pe podiumul european, fiind clasata pe locul 3 in cadrul concursului “Compania Europeana de Transport a Anului 2010”. Romania este reprezentata in juriul competitiei internationale de revista ZIUA CARGO. Premiile pentru cele mai competitive companii de transport din Europa au fost acordate joi, 11 februarie, la Bruxelles in cadrul unei gale festive care a reunit peste 1.200 de transportatori si reprezentanti ai industriei rutiere si presei de specialitate din intreaga Europa.

Juriul international format din specialisti in transport si reprezentanti ai presei de specialitate a acordat premiul I companiei Trade Team din Marea Britanie, in timp ce locul 2 a fost ocupat de Van Dievel din Belgia. Delegatia romana prezenta la eveniment a fost formata din reprezentanti ai International Lazar Company, UNTRR si Ziua Cargo.

Mai multe despre editia 2010 a concursului “Compania Europeana de Transport a Anului 2010” veti putea citi in numarul din februarie al revistei ZIUA CARGO.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.