Investitie de 8 milioane euro pentru un depozit in Estul Capitalei

Recent, Euro Mini Storage si-a deschis oficial portile pentru clientii sai in Estul Bucurestiului. Acest serviciu de depozitare este unic pe piata din Romania, oferind conditii de depozitare si siguranta fara precedent, se arata in comunicatul publicat de companie pe www.comunicatedepresa.ro.

Euro Mini Storage a fost fondat de catre un grup de investitori canadieni, care a decis sa investeasca aproape 8 milioane de euro pe piata imobiliara si a serviciilor de depozitare din Romania. Publicul tinta al acestui tip de serviciu este constituit atat din persoane juridice (retaileri, firme mici si mijlocii), cat si persoane fizice cu venituri medii si mari.

In Bucuresti, constructia a inceput in august 2008, iar cladirea a primit autorizatia de folosinta in noiembrie 2009. Spatiul ofera clientilor peste 1.000 de unitati de depozitare (cu dimensiuni cuprinse intre 1 mp si 27 mp), accesibile pe baza cartelelor magnetice. Fiecare unitate de depozitare dispune de un sistem de alarma propriu si un sistem de inchidere la care are acces doar chiriasul. Preturile de inchiriere sunt calculate pe unitate de depozitare/luna (si nu pe metru patrat sau metru cub) si sunt negociabile, alaturi de alte servicii adiacente puse la dispozitie de locatie, in functie de nevoile clientului. Exista doua tipuri de unitati: cele cu acces din exteriorul cladirii, care nu beneficiaza de sistem de incalzire si ventilatie, si cele cu acces din interior, care au acces la sistemul de incalzire si ventilatie.

Intregul depozit are o suprafata de aproximativ 7.500 mp si este dispus pe trei niveluri P+2 (fiecare dintre aceste niveluri avand 2.500 mp). Cladirea are o inaltime de 2,7 m pe fiecare nivel si dispune de o capacitate aproximativa de 13.500 mc la o suprafata utila de aproximativ 5.000 de mp.

Serviciul pune la dispozitia clientilor, contra cost, si o serie de materiale auxiliare, necesare unei bune depozitari si organizari a spatiului – de la materiale izolante si banda adeziva, pana la cutii de carton, cuttere, rafturi si cuiere.

Clientii pot beneficia si de transport cu ajutorul autovehiculelor din dotare sau, in cazul in care cantitatea marfii depaseste capacitatea acestora, serviciul poate fi externalizat catre firme specializate. Preturile acestor servicii pot fi si ele negociate in functie de perioada contractuala si de dimensiunile unitatii inchiriate.

Accesul standard la unitatile de depozitare de poate face pe baza cardului magnetic de acces intre orele 7-23, 7 zile pe saptamana. Accesul 24h/24h catre o unitate de depozitare este posibil pe baza unei instiintari in prealabil.

Exista reguli stricte asupra depozitarii de materiale explozibile, inflamabile sau ilegale. Pentru a preveni posibila deteriorare a spatiului de depozitare, clientii vor trebui sa achite suplimentar o garantie returnabila calculata in functie de spatiul de depozitare si perioada contractuala.

In ceea ce priveste planurile de viitor ale companiei, investitorii intentioneaza sa puna bazele unor servicii similare si in nordul capitalei, in urmatorii trei ani, dezvoltand astfel piata si serviciul in sine.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.