Iohannis a mers cu trenul la Ploiești

Președintele Klaus Iohannis a mers cu trenul la Ploiești în 22 noiembrie, pentru a participa la dezbaterea “Orașele României la 100 de ani de la Marea Unire. Un viitor SMART pentru Ploiești”, organizată pe primărie și de Universitatea de Petrol și Gaze.

sursă foto: Facebook Klaus Iohannis

Trenul cu care s-a deplasat șeful statului nu a avut întârziere, ajungând la ora programată: 16.55.

La coborâre, Iohannis a declarat: “A trecut ceva timp de când n-am mai fost cu trenul și a fost unul din motive – am vrut să văd personal cum se circulă în ziua de astăzi cu trenul. Iar această călătorie a fost în regulă. Dar mai mult, prin faptul că am mers cu trenul, am vrut să dau un semnal – un semnal despre nevoia de mobilitate. Cu toții vrem să avem o țară modernă, europeană și mobilitatea face parte din acest concept”.

Șeful statului a spus însă că, deși lucrurile au funcționat rezonabil de bine în această călătorie, i-ar fi totuși imposibil să meargă cu trenul de la București la Sibiu.

“Mi-ar fi practic imposibil să merg de la București la Sibiu, fiindcă o astfel de călătorie, în afară de faptul că trebuie să schimb trenul, ar dura foarte mult. Lumea zice că ar fi în ziua de astăzi o călătorie de peste 7 ore, ceea ce nu este rezonabil deloc”, a arătat președintele.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.