IRU a înființat COVID-19 Info Hub

IRU anunță înființatarea, în strânsă colaborare cu membrii și partenerii săi, a unui centru de informare intitulat „COVID-19 Info Hub” – sursă globală de actualizări în timp real, de primă mână, și pentru sectorul transportului rutier comercial.

Ce este disponibil în Hub-ul de informații COVID-19?

Actualizări de la IRU:

Flash info: actualizări periodice din rețeaua noastră globală de membri din toate regiunile afectate. În mod normal, accesibil numai membrilor IRU, acesta este acum deschis tuturor, oferind actualizări în timp real de la țară la situația pe drumuri, la granițe și cu modificări ale regulilor și restricțiilor pentru operatorii de transport rutier.

Actualizări de știri: Comunicate de presă, declarații și actualizări cu privire la activitățile de lobby legate de COVID-19 se găsesc, de asemenea, pe Hub-ul de informații pentru acces ușor într-un singur loc.

Social media: legături rapide către platformele de socializare ale IRU, cu actualizări și știri COVID-19.

Actualizări ale organizațiilor și instituțiilor partenere IRU, inclusiv:

Observatorul UNECE privind starea trecerilor de frontieră: Informații privind trecerea frontierei de la autoritățile guvernamentale, Comisia Europeană, precum și IRU.

Organizația Mondială a Sănătății: actualizări continue privind măsurile de protecție, sfaturi de călătorie și alte acțiuni pentru a fi în siguranță pe drum.

Comisia Europeană: Informații actualizate privind măsurile de mobilitate implementate sau anunțate de statele membre ale UE

Forumul internațional al transporturilor: informații despre transportul rutier, inclusiv actualizări din țările membre ale ECMT.

Organizația Mondială a Comerțului: Actualizări privind măsurile comerciale și notificări ale țărilor membre legate de COVID-19.

Organizația vamală mondială: actualizări cu privire la controale vamale, la exporturi temporare și link-uri către paginile web ale autorității vamale naționale COVID-19.

„COVID-19 Info Hub al IRU le oferă membrilor noștri, partenerilor și companiilor, lucrătorilor și prietenilor transportului rutier o perspectivă globală, cu cele mai recente informații despre criza pandemiei. În această situație fără precedent, lucrăm împreună pentru o lume în mișcare”, precizează IRU.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.