IVECO anunță reluarea producției la fabricile din Italia și Spania

IVECO, marca de vehicule comerciale a CNH Industrial NV, a anunțat că este gata să reia producția la fabricile sale din Italia și Spania, care au fost închise temporar în martie, pentru a proteja angajații și pentru a contribui la măsurile guvernelor locale pentru limitarea răspândirii epidemiei COVID-19.

Uzina de producție IVECO din Suzzara (Italia) a repornit producția pe 4 mai, în timp ce Brescia (Italia), Madrid și Valladolid (Spania) sunt gata pentru reluarea activității pe 11 mai. Compania s-a coordonat cu furnizorii săi pentru a asigura necesarul pieselor pentru o creștere treptată a producției, astfel încât cerințele clienților să fie satisfăcute.

Sănătatea și siguranța angajaților și clienților sunt prioritățile cele mai importante pentru IVECO, care a luat măsuri extinse pentru a garanta protecția acestora. Acțiunile includ igienizarea instalațiilor, a stațiilor de lucru și sculelor și furnizarea de echipamente de protecție personală, cum ar fi măști și viziere, mănuși și gel dezinfectant pentru mâini. Configurarea fabricii și fluxurile de lucru au fost reorganizate pentru a se asigura că toți angajații pot menține distanțarea socială sigură în timpul lucrului.

„IVECO este gata să repornească! Reîncepem acum producția de vehicule de care clienții noștri au nevoie pentru a-și menține flotele funcționale și pentru a îndeplini rolul important al transportului în economiile noastre. Clienții noștri sunt în prima linie a crizei pandemice, menținând lanțul de aprovizionare – furnizând elemente esențiale, precum consumabile medicale, alimente și combustibil. Suntem foarte mândri și recunoscători șoferilor, care nu au oprit niciodată munca, ceea ce este crucial pentru economia Europei. Am rămas alături de ei de-a lungul întregii perioade de blocare, cu dealerii și atelierele puse la dispoziția lor, oferind sprijin și asigurând în același timp siguranța tuturor – și vom continua să facem acest lucru”, a declarat Thomas Hilse, președinte IVECO.

Odată cu reluarea producției, lansarea noului IVECO S-WAY va continua și livrările către numeroșii clienți aflați în așteptare vor începe, se arată în comunicatul IVECO.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.