Iveco România susține cu flota DEMO combaterea epidemiei de COVID-19

Iveco România pune la dispoziția Societății Naționale de Cruce Roșie din România flota de vehicule DEMO, în scopul combaterii epidemiei de COVID-19.

Iată precizările, în comunicatul transmis redacției:

„Anul acesta, 2020 ar fi trebuit să fie pentru compania noastră un an în care prezentam pieței din România un camion cu totul nou, care a fost conceput în jurul șoferului, dedicat în totalitate acestuia și nevoilor lui. Așa ne-a și surprins această pandemie, în turul de promovare a noului IVECO S-WAY. Apoi situația s-a schimbat radical, timpul parcă s-a oprit în loc și toată lumea a început să caute răspunsuri la întrebări de genul: Cât va dura? Cum ne va afecta? Cum vom ieși din acest blocaj?

iveco romania crucea rosie

Noi am dorit să ajutăm. Să ajutăm la combaterea acestei pandemii de COVID-19. Ne-am uitat în curtea noastră și am făcut rapid un inventar al vehiculelor Demo IVECO. De aici, hotărârea a fost ușoară, am stabilit că toată flota de vehicule Demo poate fi pusă la dispoziția autorităților pe toată durata luptei contra COVID-19.

Primele vehicule care și-au găsit utilizator sunt două IVECO DAILY dotate cu box frigorific și un IVECO DAILY dotat cu box izolat termic si lift pentru încărcare marfă, care au fost preluate azi de SOCIETATEA NAȚIONALĂ DE CRUCE ROȘIE din ROMAâNAia. Pentru că două dintre aceste vehicule sunt alimentate cu gaz natural comprimat, ENGIE ROMÂNIA s-a alăturat proiectului nostru și vor furniza combustibil pentru toată perioada cât CRUCEA ROȘIE va folosi aceste vehicule.

sdr

Cel de-al patrulea IVECO DAILY furgon de 12 mc va merge la Grupul Comunitar Galați în scopul transportului de alimente și materiale igienico-sanitare destinate persoanelor cu dizabilități sau a celor defavorizate. „Șoferul” este chiar un coleg al nostru, Silviu Zinica, care a fost mai mult decât fericit să se pună în serviciul comunității sale.

Pentru celelalte vehicule rămânem la dispoziția autorităților, fiind absolut convinși că doar împreună putem să reușim în această luptă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.