Klar by Virtus, polish inovativ

Polish auto_Klar by Virtus-2Policolor Automotive, liderul pietei de auto refinish, cu un portofoliu complet de produse și sisteme, prezintă Klar by Virtus, un produs de polish inovativ, care are la bază nanotehnologia.

Acesta garantează economie de materiale de până la 50%, precum și o reducere a timpului de lucru de până la 30%.

Evenimentul de lansare a avut loc la târgul de mașini Autovit din București, unde Policolor a inaugurat cu această ocazie și prima cabină mobilă pentru refinish auto din România, un laborator mobil complet utilat pentru demonstrații și prezentări de produse, inclusiv efectuarea de polish-uri realizate de specialiști în afara service-urilor.

”Policolor îşi asumă responsabilitatea inovării. Acest brand românesc înseamnă mai mult decât oricând dinamism și grijă faţă de client. Ne bucurăm că lansăm în România un produs inovator şi o nouă platformă pentru “spot repair” și detailing, care schimbă regulile unui joc extrem de serios şi profesional”, declară Cristian Crăiniceanu, director comercial al diviziei Automotive & Industrial din cadrul Policolor.

Într-o eră în care accentul cade pe viteză și performanță, Policolor Automotive vine cu un plus de dinamism, prin cabina mobilă, dar aduce totodată și un produs cu tehnologie avansată care sintetizează și depășește calitățile seturilor de paste folosite în mod traditional pentru un polish auto.

Dacă până acum, un retuș auto de calitate era posibil doar cu folosirea a minim două sau trei produse de polishare, alese în funcție de tipul lacului și al vopselei, și trebuia să se intervină succesiv cu mai multe paste în funcție de granulație, astăzi, folosirea unui singur produs înglobează și garantează rezultate excelente.

Polish auto_ Klar by Virtus

Nu este nevoie de mascarea mașinii

Cu ajutorul nanotehnologiei pe care o are la bază, Klar by Virtus este printre puținele sisteme de polishare care folosește o singură pastă abrazivă. Produsul este pe bază de apă și elimină definitiv toate zgârieturile și urmele de abraziv, astfel încât la final rezultă un aspect cu luciu deosebit, fără “holograme”. Practic, prin acțiunea pastei abrazive se obține deja aspectul final dat de tehnologia bazată pe ceruire, produsul fiind astfel foarte economic. Producătorul garantează o economie de material de pana la 50% și o reducere a timpului de lucru cu pana la 30%.

Între beneficiile produsului,  mai sunt de remarcat următoarele aspecte: este foarte ușor de curățat și utilizat, nu murdărește, nu pătează elementele de crom și cauciuc, deci nu necesită mascarea mașinii. Fiind un produs pe bază de apă nu este condiționat pe timpul verii de temperaturi ridicate, nu se usucă și nu lasă urme pe elementele din plastic.

Aspecte teoretice și demonstrații practice de polish-uri auto vor avea loc până mâine în București, la Autovit, urmând ca apoi laboratorul mobil pentru realizarea prezentarilor să pornească într-o caravană națională, care va cuprinde printre altele orașele Sibiu, Cluj, Focșani, Rânca (la raliul din perioada 10-11 iunie), Târgu Mureș, Constanța și Iași.

Cabina mobila Autovit
Cabina mobila Autovit

Grupul Policolor – Orgachim este liderul regional în domeniul tehnologiei vopselelor și lacurilor în zona Sud-Est Europeană. Klar Professional este furnizor de sisteme complete pentru sectorul de refinisare auto: vopsele și lacuri pe bază de apă, grunfillere, chituri, sisteme ready mix. Portofoliul Klar a ajuns la peste 500 de produse.  

Policolor, producător de lacuri şi vopsele cu o experiență de peste 50 de ani în România, oferă soluţii şi produse pentru decorarea şi finisarea casei – sub brandurile SPOR, DEKO Professional, CasaBella, Vinarom, sisteme complete pentru refinisarea autovehiculelor – sub brandurile Klar Professional, Klar Ultra, Emaur și Silverpol – în cadrul Policolor Automotive și produse destinate acoperirilor industriale cu arie largă de aplicabilitate, aflate în cadrul Policolor Industrial Coatings.

Produsele Policolor sunt prezente în peste 3.000 de magazine de retail tradiţional, în marile reţele de bricolaj din România și în peste 1.000 de service-uri auto din țară. Compania dispune în prezent de o reţea de 12 magazine proprii.

Grupul Policolor – Orgachim operează două mari unităţi de producţie: Policolor România şi Orgachim Bulgaria şi este liderul regional în domeniul tehnologiei vopselelor şi lacurilor în zona Sud-Est Europeană.

Mai multe informaţii pe: www.policolor.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.