KLM a depășit 30 de milioane de pasageri

klmKLM Royal Dutch Airlines a depășit la finalul săptămânii trecute pragul de 30 de milioane de pasageri transportați anual, un record în istoria de 97 de ani a companiei.

Astfel, KLM a înregistrat o creștere de 7% față de anul 2015, când 28 de milioane de pasageri au călătorit în toată lumea cu KLM Royal Dutch Airlines.

Pasagerul cu numărul 30 milioane, care călătorea pe ruta Londra – Amsterdam – Tokyo, a fost felicitat de către oficialii KLM, dar și de către ambasadorul Marii Britanii în Olanda, Sir Geoffrey Adams, și a primit două bilete de avion către orice destinație KLM.  

14 rute noi anul acesta și alte 7 destinații europene începând din vara lui 2017

KLM este în plin proces de dezvoltare a rutelor sale de călătorie adăugând, în anul 2016, nu mai puțin de 14 rute noi. Totodată, în vara anului 2017, programul sezonier va include noi zboruri zilnice către: Polonia, Austria, Portugalia, Spania, Croația și Italia.

Introducerea programului de vară va favoriza deplasările spre sudul Europei, în zona Mediteranei. Se vor realiza curse zilnice către Porto (Portugalia), Malaga (Spania), Gdansk (Polonia) și Graz (Austria). Printre noile destinații ce vor fi introduse în vara anului 2017 se numără și Split (Croația), Cagliari și Cătănia (Italia).  

Începând cu vara anului 2017, KLM va totaliza 82 de destinații directe cu plecare din Amsterdam.

klm-30-mil-passengerDespre KLM

Compania KLM a fost fondată în anul 1919, fiind astfel cea mai veche linie aeriană care și-a păstrat numele original. În 2004, Air France și KLM au format alianța Air France KLM.

Din această alianță a rezultat cel mai puternic grup aviatic european, bazat pe două brand-uri și hub-uri puternice-aeroportul Schiphol din Amsterdam și aeroportul Charles de Gaulle din Paris. Păstrând identitatea celor 2 companii, grupul se concentrează pe 3 aspecte esențiale: transportul pasagerilor, mentenanța aeronavelor și transportul de marfă.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.