KLM, Diamond Award pentru cea mai sigură companie aeriană

KLM Royal Dutch Airlines a câștigat APEX Diamond Award Health Safety, cea mai importantă certificare pe care o pot obține companiile aeriene în domeniul sănătății și al siguranței.

KLM este a doua companie europeană care primește această distincție, după Virgin Atlantic, se arată în comunicatul transmis ZIUA CARGO. 

Noi certificări impuse de pandemie

APEX Health Safety (Airline Passengers Experience Association) este o organizație a cărei miză este să încurajeze companiile aeriene să își asume un rol proactiv în reluarea sigură a călătoriilor globale și să creeze un standard comun pentru sănătatea și condițiile de igienă ale pasagerilor în timpul zborurilor. APEX Health Safety setează direcția industriei în ceea ce privește aceste certificări în contextul COVID-19. „Este o realizare demnă de apreciat să deții o certificare ce va fi recunoscută de clienți și care te poziționează drept un lider în sănătate și igienă”, au declarat reprezentanții APEX.

APEX a fost fondat acum 42 de ani și, de-a lungul timpului, și-a câștigat renumele de organizație dedicată expertizei și evaluării experiențelor pe care le au pasagerii curselor aeriene. În momentul izbucnirii pandemiei, APEX a creat această nouă certificare pentru siguranță, Health Safety Award.

KLM, în topul companiilor aeriene recunoscute pentru măsurile de siguranță luate

„Sănătatea clienților noștri, a angajaților KLM și a întregii societăți reprezintă prioritatea noastră nr. 1 în această perioadă. Obținerea celei mai importante certificări APEX este o confirmare pentru KLM, care se numără printre companiile aeriene de top în ceea ce privește siguranța și condițiile de igienă de la bordul navelor. Oamenii aleg să călătorească alături de noi pentru că suntem responsabili. Tocmai din acest motiv, pe parcursul acestui an, am analizat întreaga experiență a clienților noștri și am implementat cele mai înalte standarde de siguranță pentru a le asigura acestora condiții optime pentru sănătatea lor, înaintea, în timpul și după încheierea zborului. Distincția APEX este o garanție importantă pentru călătorii care știu acum că zboară în siguranță cu KLM, în cele mai bune condiții la nivel global”, a declarat Boet Kreiken, Executive Vice President Customer Experience KLM.

Despre KLM

Timp de 100 de ani, KLM a fost un pionier în industria aeriană și este cea mai veche companie aeriană care continuă să opereze sub numele său original. KLM își propune să fie compania aeriană cea mai orientată către clienți, inovatoare și eficientă din Europa, oferind servicii de încredere și produse de cea mai bună calitate. Rețeaua KLM conectează Țările de Jos cu toate regiunile economice cheie ale lumii și este un motor puternic pentru economia Olandei. KLM este, de asemenea, membru al alianței globale SkyTeam, care are 19 companii aeriene membre.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.